Ozoooo 30 haftalik hamileyim tuvalet yapamıyorum cok acıyor oturup kalkarken ağrıyor benim gibi olan varmi acaba
deryakuralerturk Ozoooo bende 34 haftaligim benimde ayni cnm ozellikle gece yattigimda cok agriyor aglayarak uyuyorum her gece nerdeyse doktoruma sordum normal oldugunu soyledi
Matilda Ozoooo canım normal çünkü vücut doğuma hazırlanıyor. Çatı kemiklerin nasıl açılıyordur şimdi.
ArasMom34 Aysesen80 bendede aynısı oluyor bugün doktora gittim bebek çatı bölgesinde normal dedi bende bugün 36 olucam inş yani normalmiş yürürken bile ağrıyor
uykuperest Benim de öyle felaket bir ağrı var ilk hamileliğimde oldu mu hatırlamıyorum dün doktor kontrolüm vardı sordum artık ağırlaştığımız için normalmiş doğum yaklaştığı için bebek kilosu vs magnezyuma devam dedi o ağrılarda normal dedi
Zehra1109 Ozoooo 35+4üm neredeyse 30. Haftamdan beri ağrı var dr bebeğin doğum pozisyonunda olduğunu başıyla baskı yaptığını söyledi normalmiş yani canım 🤷🏻♀️
9ay10gun Zehra1109 benim 25. Haftam genital bölge iki yan kemikte benimde ağrı var çok erken değil mi benim için özellikte sabah yataktan kalkarken ve çok oturursam daha şiddetli oluyo
Zehra1109 9ay10gun aynı şekildeydi ağrılar resmen kemiklerim acıyordu hala da öyle bebek büyüdüğü için ağırlaşıyor haliyle ve baskı artıyomuş yine de kontrole gittiğinde doktoruna bilgi ver en iyi o rahatlatabilir içini 🤗 fazla ayakta kalmamaya çalış canım dinlen istirahat etmeye çalış sağlıkla gelsin bebişler
Bbusraaa 9ay10gun ben 21 haftalık oldum benim 1 haftadır felaket ağrıyor normal diye okudum ama pazartesi soracağım doktoruma
yesim1610 9ay10gun benim de aynı haftadan beri var aynı tarif ettiğiniz.gibi özellikle üşüdugum ve çok ayakta kaldığında daha da şiddetleniyor. Doktor normal dedi
Snglekz Ozoooo 36+1 haftalığım benimde aynı şekilde Dr. Geçen gittiğimde yoktu yeni başladı resmen kemiklerim acıyor bu hafta soracağım ama biraz araştırdım normal demişler hep bakalım 🤷♀️
Naz-Ylmz Bende 31 haftalık hamileyim 🐣 28. Haftadan beri aynı durum bendede var. Geçen hafta kontrolüm vardı bebeğin başı aşağıda ve doğum kanalına girmiş normal ağrı olması dedi doktorum. Bol bol dinlenmek gerekiyor ayakta kalınca daha fazla ağrı oluyor 😏