Minigin_Annesi06 Iyi gunler. 26 haftalik hamileyim. Kabizlik sorunu yaşadığım için basur sorunum oluştu. Aci ve ağrı yapmaya basladi. Basina boyle bir durum gelen veya ayni durumu yasayan var mi. Bana bu konuda tecrubelerinizi anlatir misiniz? Nasil gecer bebege bi zarari olur mu ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Unlukacar Minigin_Annesi06 canım Aynı sorun bende var hatta bi çok hamilelikte kabızlıktan kaynaklı oluyor doktorunuza söyleyin ilaç yazıyor ben alıp hala kullanmaya başlamadım
Aknkbr Minigin_Annesi06 bende çektim canım ama genel cerrahi ye gittim krem filan yazamam bütün kremler hamilelekte yasak dedi kabız olmadığım sürece sıkıntı çekmedim
SeymaDincer Minigin_Annesi06 aynı hafta bende de çıktı üstelik kabızlık sorunum bile yoktu ılık duş banyoları hindistan cevizi yağı ve doktorun önereceği krem iyi geliyor büyümesini engelledi şuan 37deyim tamamen geçti diyemem doktor doğumdan sonra atlatırsın dedi.
DYG93 Minigin_Annesi06 bunu okurken basur kremimi elime almistim hemen bilgilendiriyim zaten hep kabizlik ve basur sorunum vardi doktoruma danistim rahat tuvalete cikabilmem icin duphalac icebilecegimi hicbi zarari olmuycagni soyledi onun disinda procto glyvenol fitil ile basuru yumusatabilirsin ben ayrica ultraproct pomat da kullaniyorum istersen yine doktoruna danisarak kullan
Minigin_Annesi06 Unlukacar Yarın gidicem kontrole soylerim insallah gecer cok zorluyor cunku. Tesekkur ederim
temmuzgunesi Bende de ayni sorun var 33. Haftadayim bu hafta kontrole gittigimde soyledim procto- glyvenol adinda bi krem yazdi sizde soylerseniz eminim bi krem ve kabizlik icin surup yazar
Sesa1 İki hafta önce yaşadım , mutlaka doktorunuza bilgi verin harici ilaç kullanmayın . Verdiği kremi ve ılık su banyosu yaptım sürekli, hiç geçmeyecek sandım inanki 4 günde geçti gitti . Bi an önce iyileşmen dileğiyle 🥰
Minigin_Annesi06 SeymaDincer Az once bende ilik duş aldim biraz iyi geldi. Hindistan cevizi yagini da deneyim bi bakalim insallah ise yarar
DYG93 Brn_cnn hayir kesinlikle degildir dogum oncesi lavman yapilarak rahatlatilabilir ikinmalarla hemoroid sisebilir ama dogumdan sonra toparlanir zaten bebek asagi baski yapmaya basladiktan sonra sik tuvalete cikmada gorulebilirmis