_canan_3545 1.erkek vardı yürümedim ben eşi sancı çektiği için kapıda dayanamayıp beklemiş ebem dedi dışarı çıkmak istersen söyle onu aşağı alırız rahat et dedi hatta biz şancı odasindayken eşim annem var mahremiyet acısından sadece gebemizi dışarı alabiliyrz siz çıkmayın dediler.
2.plates topu vardı ebem eğitim verdi suni taktı nstde 20 dakka beklettiler malesf o çok zorladı en son cekilmicek sancilarda 10 dk sürdü kalbini dinlemek zorundayz dediler o azapti sadece😞
3.doktorum sabah yatis da geldi görüştük öğlen görüşürz bebegimize kavusucaz acilman iyims ebeler hber vericek sıkıntı olursa çağır bni dedi gtti muayeneye o ebeler de çok iyiydi saolsunlar her soruma cvp verdiler bde bn bgrmadim sancilarda filan onlarda bnden memnun olduklarını soylediler dr.da dahil 😃😃kendi dr.umu evet ozlekle istedim onada nasip oldu şükür suniyle baslatinca zaten sabahtan akşama kadar vaktim vardı gece olmuyordu öyle knstuk 11.45 de yawrum kucagimdaydi😍ayrı dr için bi ücret ödemedik yanii
4.taksite bolunuyomu bilmiorum sabah girişte de odeyebilisinz çıkarken de dedi bnkodaki kız bizde çıkarken oderz dedik pesin ödeme oldu bide
5.bebek bezini herseyini verdik doğumdan sonra giydirip kontrollerini yapıp getirdiler
Hasta bezini kendilerininki bayaa büyük beden bez sabah gris yaptigimda hep onlar taktı bnmki depend di doğumdan sonra kndiminkini kullandım o bezlerde çok rahattı yani anca muayne edince depemdle rahat edemezdim suyum aşırı geldiği için anca taşardı sık sık degstrdiler saolsunlar çarşaf kan oldu hemen hasta bakıcı geldi aldılar temizdi herşey kısaca evden hiç bisi getrmedim bu konuda ayrıca odama geldiğimde değiştirdiler yastık pike verildi çocuğa getrdim sdece bn çarşaf temizdi ama yinede icim rahat etmedi sildik koydukları tekerlekli puseti sonra çarşaf serdik bebek çarşafı beşiğinin vardı onu getrdim şu ısıtıcı getrmedim bu arada dolaplarda buz dolabında var odaya geçtigimiz zaman hediye olarak zıbın set verildi ve lohusa serbeti seve seve cvpladim bu arada 2600 ödeme yapılmış