Eveeeeeet 2. Doğumumla tekrar karşınızdayım hanımlar daha yeni doğum yaptım tazecik yazıyorum 😁😁
39+3 ken yani dün sabah kontrolüm vardı 2 cm açıklık var yumusaman çok iyi yarın suniyle gel başlatalım dedi onayladık nyse çıktım muayeneden bni sanci bi bastı belimden kasıklarıma bu arada nstde de cikmsti gecede gelebilirsin dedi dr.um yoktu istemedim açıkçası çektim sabah a kadar o ağrıyı iyi ki de gtmemisim acilmam olmuş dgum sancim değilmiş nyse sabah 5 de kalktık esimle nisanım geldi hastanede 7 de yatis vrdi 39+4 yanii büyük gün bugün 🤗 dogumhaneye aldılar 4 cm açıklık var üstümü değiştirip suniyi taktılar rutin kontroller için kan alındı meryem ana otunu okuyup suya koyduk arada caktrmadan yudum yudum ictim 8de suni sanci verildi hafif hafif vurmaya başladı kesinlikle kendi sancilarimla aynıydı suniden korkanlara duyrulur kızlar bn ilkini kendi sancimla doğurdum bunda yetersiz die verildi nysee şancı her gelmesinde squat ve derin nefes alıp verdim bağırmadım hayret oysaki ilkimde yattigim yerde bagrmstim😂😂 hep dua okudum ne biliorsam aklıma geleni sonra şancı odasindayiz tbii annem sıcak suya soktu beni çok çok iyi geldi ordada squat yaptm şancı girdikçe sonra baktım olacak gibi değil epidural istedim oda 1 saat sonra geldi kızdım oradakilere bide özelde dgum yaptım güya annemde sus deme bgrma filan dedi annemede karsma diorum 😂 sonra geldi nyse takıldı epidural bi faydasını görmedim yaramadı bana zaten uyarmıştı dr.um gerek yok die dinlemedim ağrısız dgum yapmak istedim olmadi siz siz olun dinleyin dktornuzu bazi insana epidural tutmuyomus bnada tutmadi nyse saat 11 buçuk oldu çektim sancıyı alttan bi bakalım dedi 10 cm acıklık sakın ıkınma yolda doğurursun demezmi😐 bebeğin kafası baya gelms yatakta hızla aldılar doğuma hazırladılar ıkınmam yoktu okadar sancıya tam 11.40 da ıkınmam geldi 3. Iknmamda doğdu yawrum sert bi şekilde ıkındım dgumu uzatmamak adına tecrubemde var tbii ilkinde hernekadar ikinamasamda çok iyi ıkındım ve doğurdum o müthiş an tüm yorgunluğum gtti verdiler göğsüme ogluşumu kokladim optum aldlar kntole götürdüler onu silerken bn onu izledim o arada bebegin eşi geldi temzlediler bni uyuşturup 2 dikiş atıldı kesim yoktu şükür oda oğlum gelirken yırtıldı çok az dikildi şükür iyiyim oğlum iyi 54 cm 3450 gr. Doğdu yawrum Allh herkese nasip etsin insllh ❤ böyle bi doğumu 3 saat 15 dka sürdü toplamda biz mezun olduk hanimlar🤗
Doğumum pendik medipol hastanesinde oldu
Dr.um saadet ünsal
Sormak istediğiniz bisey varsa seve seve cvplarim 😍 paşamla sabahı bklioruz evimize gitmek için hakkınızı helal edin çok oldu 😞💫