asliea Kızlar, Starbucks ‘tan hangi kahvelere izin var, bilen var mı ? Bu aralar canım çok çekiyor, özellikle Starbucks yani🙈
Nida_Y asliea kahve aşırıya kaçmadıkça gün içinde 1 tane içilebilir. Hergün içmiyorsanız canınızın istediği sevdiğiniz bir tane için 🥰
Ebru9120 asliea öyle bir ayrım yok günde biri gecmemen en dogrusu. Arada bir canın çekerse icmenden zarar gelmez:)
Mervetekmn asliea fark etmıyo. Bende şeker var dıe sekerı kahveler pek tavsiye olmadı ama çok canım cekerse ıçerim biraz ama genelde filtre kafeinsiz falan yada sütlü falan alıyoruz
asliea Nida_Y hamileliği öğrendiğimden beri neredeyse hiç içmedim ama bu aralar buzz gibi white mocha çekiyor canım🙈 umarım zararı olmaz
Gamzesurucu Bas agrim oluyordu doktorum gunduz agrin oldgunda bir kahve icebilirsin dedi☺️ Hamilelik oncesinde 4 5i buluyordu tabi bu kahveler 🙈 ama turk kahvesi disinda da kahve icemiyorum😂
tany15 asliea evet kafein yok içinde ama tadında bir değişiklik yok bildiğimiz kahveyle birebir aynı tadı ben ondan günde 3-4 fincan içebiliyorum :)