Fkkdkdkzkdlfl 12+5 de cinsiyet öğrenen oldumu hamişler bizim doktorumuz ikili taramada erkek dedi bebeğe ikili taramaya başlamadan önce de erkek gibi dedi sizler ne zaman öğrendiniz ?
Mirayse1 Fkkdkdkzkdlfl kızımda 11+3te erkek dediler. Dün gittim 10+3 üm simdi doktor bu bebek 11 haftanın üsteünde erkek dedi artık inanmıyorum 14.hafta kontrolumu bekliyorum
anisan Fkkdkdkzkdlfl 12. Haftada detaylı ultrasonda %70 kız dendi. Nifty testi yaptırdım 12+1 de 10 gün sonra sonuc geldi kız 🌺
2cocuk1kediannesi 11+5 te erkek olduğunu öğrenmiştim bende ilk bebeğimde. Şimdi daha 6 haftalık zamanımız var öğrenmeye. Yani sana erkek dediyse %80-90 doğrudur.
Fkkdkdkzkdlfl 2cocuk1kediannesi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻♥️ Banada kesin erkek bebek dedi ama bazı yerlerde okuyorum ilerki haftalarda kız veya erkek diye değişebiliyormuş sonuçlar
Fkkdkdkzkdlfl Mirayse1 bana ikili tarama esnasında söyledi canım vajinal ultrason ile baktı gayet emin konuşuyordu
kubrayylmz 16 haftalıkken kız denildi burdaki yorumları duyunca korkuyorum degişir diye allahm hayırlı olsun tabide
Mervetekmn Fkkdkdkzkdlfl erkekse eğer doğru oluyo %90. Ama en net 20.haftayı beklemelisin yanılma olmaması ıcın 22haftaya kadar kız kız dedıler 23 hafta erkek ogrendık biz sok bugunde 24oldk net olsun dıye bugünü bekledık erkek kesın net
Sareee4 Fkkdkdkzkdlfl ikili taramada erkek dedi 16haftada kız dedi 26haftalık olduk kız 😊 yanılma çok oluyo ikilide
Nazlicann1993 Fkkdkdkzkdlfl 12 de bu erkek dedi hatta pipisini de gösterdi. Sanırım kordonmus o 19 haftalık olduk kız dediler bu sefer de. Yanılma çok olur o haftada