Nurcn 37 haftalık oldm bugün sabahtan berri bebeğim çok az haraket ediyor suanda da yemek yedim tepki vermiyor normalde haraket ederdi napiyim hemen acilemi gitsem
Haticebice Nurcn son hareketi ile şimdi Arasında 1-2 saaten fazla varsa durma git bence bu zamanlar artık tehlikeli olabiliyor
Sermec27 Nurcn canım aynı sey başıma geldi oğlum 3 saat hiç hareket etmemişti gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim eger 2 saatten fazla hareket yoksa mutlaka bir hastahaneye git bu haftada hareket cok önemli
begumseker Nurcn her saat hareket etmesi lazım normalde. Tabi son haftalarda yerleri daraldığından pek fazla hareket olamıyor ama, solunuza filan bi yatıp kontrol edebilirsiniz.. belki uyuyor da olabilir:)
Haticebice Nurcn az çok hareket varsa korkma ama hiç hareket yoksa 2 saatten fazladır gidebilirsin , bir de pozisyon değiştir belki rahat değildir
Sermec27 Nurcn canım tomsuyor derken anlamadım ama dediğim gibi en az 2 saatten fazla hareket yoksa acile git
Nurcn Sermec27 bilmiyom acile gittim rahimde yumuşama var dedi pek bilgi vermedi nst girdim az bı sancı var
Nurcn Sermec27 benm bebiş 2700 şimdi ben haraketleri hissediyorum ama böyle elime incecik küçük geliyor kilosyla ki alakalı