AylinAlp Merhaba, 21+5 haftadayız 🌸 2 gündür boğazıma birşey takılmış gibi birşey var acımıyor ağrı yok sadece yutkunurken farkediyorum. Gebelikle bir alakası var mı ya da bu durumu yaşayan ? Ne yapmam gerek 😔
Mihre AylinAlp Arada bana da oluyor. Ballı su ılık su için,ada çayı ile gargara yapın boğaz sorunları için birebir.
Blackpink AylinAlp banada oyle olmustu 15 gun surdu artik gidip covid testi yaptirdim o derece korktum. Ama hic bise çıkmadı. Megerse disim iltihap yapmis. Idrar enfeksiyonu icin antibiyotik icince bogazimda gecmisti.
zuleyka AylinAlp merhaba geçmiş olsun 😊 ben de aynı şikayetleri yaşıyordum yutkunamiyordum. benim troitlerim yuksek cıktı ilaç verdi doktor şimdi o yutkundugumdaki takılma hissi geçti gitti😊
Rojda24 Canım belki tiroid ile ilgili olabilir sen bi doktorunla görüş eğer böyle düğüm top gibi bi şey hissediyorsan
AylinAlp Rojda24 aşırı şekilde düğüm gibi değil hatta rahatsız edici bile değil ama tabi yutkunurken fark edince insan bi korkuyor neden ki diye
AylinAlp Blackpink Yaaa bende dişim iltihaplandı pazar gününden bu yana antibiyotik kullanıyorum benim de mi o yüzden oldu acabaaa, keşke bu yüzden olsa ben de bir an şüphelenmeye başlamıştım
AylinAlp zuleyka yutkunamama problemi yok yani zorlanmıyorum sadece yutkunurken fark ediyorum öyle olduğunu. İlk başlarda da bana tiroid yüksek demişti ama bir şikayetim yoktu ona ilaç yazalım demişti Demir hapı yazmış sürekli onu içiyorum mesela.. yine de teşekkür ederim canım 🙏🏻