Minikjelibonum Kubraadmr aynen öyle cnm haber ver ilk sen gircen detaylıya. Bunarada kan tahlilin nasıldı
Kubraadmr Minikjelibonum inşallah canım inşallah yarın rutin kontrole gidicem doktorumu da değiştircem en son 1 ay önce gitmiştim kontrole detaylıya gitmeden önce tekrar baktırayım dedim
Minikjelibonum Kubraadmr evet perinatalogla devam et bn başından beri perinataloga gidiyom. Yarın haber verirsin bnada🙏🏻
Sahika8989 Kubraadmr o konuda hic bilgim yok canim. Ama baska konularda ozellikle kalple ilgili konularda pek bilgiye sahibim . Cok gecmis olsun insallah bisey cikmayacak inaniyorum 🥰
ikizannesi2985 Kubraadmr çok erken. Bebeğin organları tam oluşmamıştır. 20 ile 24.haftalar arasında yapılıyor detaylı👍
Kubraadmr Minikjelibonum canım yarın Kadin doğuma gidicem Kayseri’de yaşıyorum burda perinatoloji bölümü devlette sıra yok hastalıktan dolayı da gidemiyorum kliniğe gidiyoruz klinik fiyatı da 500 lira malesef
Aslihan16 Kubraadmr canım sen 18. Haftanı bekle iki kere git nolucak ki bir de 22-23 haftanda gidersin
Kubraadmr Minikjelibonum kadın doğuma gittim şuan detaylı için erken dedi ama tek tek organlarına baktı ense kalınlığından ben bahsettim tekrar bakalım dedi tekrar baktı 5mm ölçtü haftasıyla uyumlu ense kalınlığı sağlıklı bir bebek dedi