Deniz14 Adabahar hamilelik öncesinde de 1 litre içiyordum çok seviyorum 😂 bazen 1 litreyi bile geçiyo sütten zarar gelmez ya süt iyidir😂🙈
Adabahar DidemYldrm maşallah 😍 bebişin kilosu nasıl ben sırf gelişsin diye en iyisini içme çabasındayım açıkçası
DidemYldrm Adabahar biraz tombik olucak dedi genlerden dolayı ben 3900 babası 4 kg kusur doğmuş şu anda kaç kilo bilmiyorum en son 23+6 da gittik 650 gram dedi doktor
Adabahar beatrice hımmm sek içende çokmuş neyseki tek değilim ille inek sütü olcak siye bişe yok sanırım
Ciara93 Adabahar sadece ve sadece köyden gelen inek sütünü içiyorum asla hazır süt kullanmıyorum. Yoğurdumu da kendim mayalıyorum. ☺
Deletedmom05 Bende bu zamana kadar Pınar içtim memnundum koku yoktu . Ama 1 aydır felan Sütaş’ım günlük sütleri var cam şişede 🥛 onu içiyorum ❤
ElifKarata Adabahar olsun canm onun sana yine faydası olur ama şekerli tatlı ya dikkat et kilo aldırır
Asli91 Gizemimibekliyorum orasını bilemiyorum ama zararlı olsa hem doktor hem hemşire önermezdi galiba 😊 çok koymayada gerek yok sütün o kokusunu tadını alsa yeter.