Meliikekbr Tavsiye edebileceğiniz diyarbakırda uygun fiyatlı ayrıntılı bakan doktor, hastane, ücretlerini paylaşabilir misiniz. Sizler nerelere gittiniz. Gidecek olanlara rehber olsun
Berna23 Ben Ece Öcal a gittim çok memnun kaldım bir saatten fazla sürdü foto yakalamak için de bayağı uğraştı ama bizim inatçı kızımız poz vermedi 😃
Hermes2121 Berna23 Ben devlete gitmiştim detaylı ultrason için Ece Öcal’a. Resmen kanlı bıçaklı ayrıldık. Hastaneye şikayet ettim kendisini. Felaket egoist bir kadın. Demek paralı bakınca iyi oluyormuş.
Meri21 Berna23 muayene ücreti mi detaylı ultrason ücreti mi 450 . Detaylı ultrason fiyatiysa muayene ücreti ne kadar Ece Öcal in bilginiz var mi
Berna23 Hermes2121 valla bilmiyorum canım gayet güler yüzlü samimiydi her şeyi tek tek ayrıntısıyla anlatıp gösterdi
Hermes2121 Bulut34 Ben ilk hamileligimde Cihat Hamidi’ye gitmiştim iki buçuk sene önce. O zamanlar Genesis’teydi. İyice araştırıp gitmiştim çevre illerden de ona gelen çok hasta var. Kendisi sanırım şu an Baglar Hastanesi’nde. Baya detaylı bakmıştı kendisi de. O zaman fiyatı 350 TL idi. Şu an ne kadar bilmiyorum. Forumda da bir arattirin adını. Genelde herkes memnun kalmış.
Hermes2121 Berna23 Kendisi kadın doğumda da çalışıyor dediğim gibi özel olunca paralı olunca elbet iyi bakıyordur ama ordakilere hiçbir şekilde insani bir davranışta bulunmadi. Bizzat şahit oldum dediğim gibi, zaten hasta haklarına şikayet ettim kendisini. Başka mercilere de.