Merve0107 Kizlar bebegmde bobrek genislemesi varms devlette ogrendim bursa yildrm doruk tipa muayene olmk istiyorum muayenr ycreti ve ultrasyon fiyati ne kadar bilgisi olan bursali annelrr varmi
Bmom Merve0107 muayene ücreti 140 lira canım ultrason zaten girdiğinde bakıyolarlar ayrı bi ücret almıyolar
BusraOnal Merve0107 ben 135 tl vermiştim mauyene ücretini ödüyorsun içerde ultrasonla muayene ediyorlar.
Merve0107 Bmom sadece muayene ucretini odeyip ultrasyona para almiyolar yani ben ekstra alirlar diye dusunmustum cnm
Merve0107 BusraOnal randevu aliniyor mu yoksa direk gidiliyor mu cnm ben hep devlete gittim ondan bilmiyorum yabi o fiyati verince ultrayonlada bakiyor muayene icinde hep
Bmom Merve0107 hayır canım ultrasondan ayrı ücret alınmıyor arayıp randevu almanız gerekiyor embiye yılmaz var öneririm onu fakat randevu verilmiyor o doktora yoğunluktan ötürü bende alamıyorum o yüzden hastane değiştirdim
Merve0107 Bmom baska dorukta onereceginz doktor varmi cnm doktora gittim devlete gidiyorum 2 gundur ayrindokrora gittim ikisi de tam bi bilgi vermedi genisleme konuaunda icim rahat degil dorukta belki bilgi verip iyice muayene eder diye gitmk istiyorum
Bmom Merve0107 fatoş deniz yiğittürke gittim bende gitmem lazım olduğu için iyi bir doktordu muayene amaçlı gittiğim için kontrol etti açıkladı gebelik için gerekli olanları araştırabilirsin istersen memnun kalmazsan değiştirirsin
Merve0107 Bmom tesekkur ederm cnm online randevunaliniyormus internetten baktim online alayim randevu o.zmn