Dilekk Şimdi kontrolden geldik 40 +5 haftayı da geçtik artık doktorum yatışını yapalım dedi bunun kendisinin gelice yok yoksa kakasını tutucak artık riske atmayalım yarın nöbetçiyim suni sancıyla artık başlatalım dedi 🙄🙄
Civcivinannesi Dilekk rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah herşey çok iyi geçer sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻
cansuece Dilekk niye kendileri gelmezler ki 🤦♀️ Benimde 40+0.suniden de korkmayın Doğumdan da.pozitif düşünün yaşayın hissedin olabildiğince .
Btl_ozn Dilekk korkmayin Rabbim kolaylığını veriyor bende suni sanci aldım kendi sancinda gelse gene aynısını çekiyorsun sadece bu olmayan sancıyı baslatip hızlandırıyor sancin olmazsa acilman olmaz zaten
Dilekk cansuece doktorum da öyle dedi çok korkma suni sancısan etrafındakiler seni korkutmuş olabilir ama önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması dedi
Dilekk cansuece etrafımdakiler de böyle pozitif düşündürse bide hele bide eltim korkma herşey ılıcanda varır diyicene ayy keşke suni almasan ay ben öldüm öldüm dirildim napayım yani sanki gönüllü bende istiyorum dedim sanki doktora terslemek de istemiyorum şimdi
Binefsha Dilekk Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kolaycacik bir doğumun olur. Bence uykusuz kalmamaya bak, dinlenmiş gitmen daha iyi olur. Olumsuz şeyler söyleyenleri de duymazdan gel, herkesin yaşadığı aynı olmuyor, bebeğini mutlulukla karşıla 🤗
Irmakk Dilekk yakınlarına falan da dagıt okusunlar canım bide sürekli ( Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bi-lhayr ) bunu da oku
cansuece Dilekk he diyip geçin valla herkesin acısıda sancısıda değişik olur.ablam 3.kızını doğurdu korkma diyor normal kendi sancın gibi sadece biraz daha fazla hissediyorsun ama yine sürekli değil nefes aldırıyor dedi.ben sanki sürekli sancı çekecekmişim gibi düşünüyordum 😇kalp kırmayın bakalım görelim diyerek aklınızı karıştırmadan rahatlatın kendinizi.
Tuba704 Dilekk dışardan söylenenleri umursama ne kadar sancılı da olsa doğuma gidecek kişiye söylenmemesi lazım Sen doktorunu dinle o en iyisini bilir ve kendini olabildiğince rahatlatki bebekte rahatlıkla gelsin bilemezsin 3 ıkınma da belkide kucağında güzel düşünelim güzel sonuçlansın hayırlısı olsun bizimle de hikayeni paylaşırsın inşallah 🙏
cansuece Dilekk en güzelini yapıyorsunuz 🤗birde kendinizi iyi telkin edin başka birşeye ihtiyacınız yok