Asenana Asena60 nasıl yapmazlar yapmak zorundalar sağlık.ocagi devlet bağlı her vatandaş yararlanabilir bence şikayet etmelisiniz
Asena60 Asenana idrar kültürü tahlili d vitamini testi artık yapmıyoruz dedi 290 lira para verdim özele
Ozlmchngr Benim Dr umda yapmak istemiyor çünkü orda ki strip le bakildigindan çok güvenilir değil dedi
Asenana Asena60 benim özeldeki doktorum sağlık ocağına git burada çok para verirsin diyor hatta kendisini gönderiyor ben testleri hepsini sağlık ocağında yaptırdım
maggie Yapmadılar sadece açlık kanı verdim 🙄 diğer hiçbir şeyi yapmadılar fubaaa00 buseyusuf27 Rabia95 Asenana Asena60
Rabia95 maggie İstanbul’da yaptırıyordum ama Balıkesir’de yaptıramamıştım çünkü laboratuvarları yokmuş. O yüzden hepsi yapmıyor, arayıp öğrenebilirsiniz.
buseyusuf27 maggie ben yenı yaptrdım kan ve ıdrar ve seker bakıyorlar hepsıne saglık ocagında hersy var bebegın kalp atısını bıle dınlıyolar
buseyusuf27 maggie aynn sacma aclık veryosun 1 saat sonra tokluk veriyorsun ne alkaymıs sıkayet et olmadı