Bade88 Ben dört ay geçmesine rağmen adet olmadım,hamile değilim eminim. Emzirmiyorum da sadece az bir miktarda sütüm var onu sağıyorum. Bazen ara kanamalarım oluyor leke şeklinde. Sizler sezeryan ameliyattan kaç ay geçtikten sonra adet gördünüz?
Betul-35 Bade88 ben de 40 çıkmadan adet oldum tam 35 gün olmuştu doğum yapalı. Bence bir doktora git kontrole canım
Aydeniz09 Bade88 40 gün oluyor seZeryan olalı hala kanamam devam ediyor. Bi bitmedi ki adet olacağım zamanı hesaplayayım 😒 Ne zaman biter acaba
2miniginannesi Sezaryandan 1 ay sonra adet oldum aktif 1 buçuk yıl emzirdim hiç bir ay şaşmadı her ay düzenli oldum ama herkeste farklı yani emzirme bitene kadar adet görmeyen de var
Hilal93 Bade88 ben 4sene önce olduğum da 40gün boyunca azlı çoklu oldu kanamam. Bir ay sonrası gene adet olmustum
Cylnbrc Bade88 tam bir sene hiç olmadım. Ondan sonra ya bi kere yada iki kere lekelenme şeklinde oldu sonra tekrar hamile kaldım yaklaşık 2 buçuk senedir adet olmuyorum 😂
SerapUGR Ben emzirmeyi bırakınca adet gördüm 15 aylıktı kızım yani bu kişiye göre değişiyor bir sorun yok yani