Minikmucizelerr pembemor yaaaa yarın ultrasona giricem heyecandan uyumam artık benimde öyle arttı hatta benim 3000 lerde
Mom103 Burcu0909 ya ben bi tek 5 haftada girdim bugun 7 hafta olduk. Cumartesi gidicez doktora. 5 haftada tek keseydi zaten ikizde beklemiyorum da . Ama eve geldikten sonra beta degerime baktım .baya uçmuş öyle azcık ihtimal varmı acaba diye merak etdim.
Minikmucizelerr Mom103 bende 4+3 müş daha küçücük 307 ile gördük 3 gün sonra 3105 oldu heyecanlanmıştım bende bugün %90 tek kese dedi acaba tek yumurta olur mu bilmiyorum
Mirayse1 Mom103 kalp atsını duyarsın değerim senin kadsr yüksek olmada yüksekti benimde 6+5 te duydum hatta doktor direkt alttan muayene etcekti kalbi duyalm die dedim değerm yüksek duyulur o normalde dedim istemedm duyuldı gercektende.
Mom103 Minikmucizelerr evet bendede tek kese canim hatta bende 4+4 te 17200 çıktı beta ama tek kese görduk . Kısmet önemli olan saglıkla dogması elimize almamız
Minikmucizelerr Mom103 aynen öyle tek yumurta ikizi de olur belki ay birbirimize haber verelim ben haftaya gidicem😍