Gizmi Kızlar 38 haftalığım haftalık kontrole gidiyorum bebeğim bir hafta içinde hiç kilo almamış doktorum hareketlerini kontrol et dikkat et beslenmene dedi çok korktum kilo almaması ciddi bı sorun mu hareketlerine neden dikkat et dedi 😢
Nisa16 Gizmi canım korkma gelişim geriliği yoksa ne olacak diğer hafta alır sıkma canını bu hafta daha iyi beslenirsin alır benim gibi kendi kendini yeme🤦♀️😉
Mihrimah41 Gizmi canm korkma zaten vaktin gelmiş doğurtur seni doktorun bi sorun olursa. Doğunca kilo alır hızlıca
dlrskkn Gizmi aynı dertten bende müzdaribim bende beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorm bebeği beslicek şeyler tüketmeye ağırlık gösteriyorum
Gizmi Nisa16 çok sağol canım inan o kadar üzüldüm ki neden daha dikkat etmedim neden beslenmemi önemsemedim diye
Nisa16 Bide her hamileye hareketlerini kontrol et diyorlar dün bana da hareketlerini kontrol et dedi tedirgin olma
ilknr_ylmz94 Bu haftalarda kordon dolanması riskine karşı hareketlerine dikkat et diyorlar kiloyla alakalı değil canm
Duruhnd Canım son haftalarda plasenta yaşlandığı için bebeğin kilo alımı azalır veya durur. Dünkü kontrolde benim bebeğimde kilo almadığı için doktorum böyle dedi. Bebeğinin kilosu doğuma uygunsa bu durum problem olmaz
Blackpink Gizmi bende her gittigimde hareketlerine dikkat et azalirsa gel. Suyun gelirse nisanin gelirse gel diyo. Her hafta ayni seyi soyluyor. Ama kilosu 2600 ü gectiyse dert etme bence saglikli olsun yeter ki.
Gizmi Blackpink bana da ilk defa söyledi canım hareketlerine dikkat et diyince ondan tedirgin etti bir de kilosunu baya konuştu olumsuz olarak şuan da 3 kilo
Gizmi Blackpink kilosunu hiç takmıyorum kendim de minyonum sadece kilo almama sebebi sağlıksal sıkıntı olabilir mi diye korktum
Meric1 Gizmi vaktin gelmiş zaten beklemesine bile gerek yok. Bende gelişim geriliği var 37.haftayo bekliyoruz 37 doğum olacak. Seninki 38 de olmuş Allahtan