Canssu61 Hamilelikte ayva yiyen ve bebegi gamzeli olanlar varmı hanımlar aranızda peygamber efendimizin ayva yiyenin bebeği güzel ve sağlıklı olur diye Bi hadisi var bir yerde okudum
Elfynsmr Canssu61 bazı marketlerde bulunuyor ayva yemek bebeği selim huylu ve güzel yaparmış bide gamzeli olur derler evet bende duydum
Ipek0z Canssu61 eveet bizde de hamile kadına ayva yedirilir bebeği güzel olsun diye 😄 daha tam olgunlaşmadılar ama bir ay sonra yeriz artık😋
Kubraadmr Canssu61 ayvadan mı bilmem ama benim yengem bol bol ayva tüketmişti kızı çukur çukur gamzeli olmuştu 😊
Canssu61 Iraz şu an mevsimi değil ama bir ay sonra başlar satışı biz çok istisna Bi manavda bulduk bir kaç tane
Elfynsmr Canssu61 aynen kalbe huzur verir denir ayva yalnız kabız yapma ihtimaline karşı bol su ve posalı gıda tüketmeyi de unutmayın🌸
Aydeniz09 Canssu61 Ben başlarda çok yedim😂 Oğluşummm gamzeli gamzeli doğdu😂 Ama babası da gamzeli genetik de olabilir 😊 Ben ayva aşerdiğim için yemiştim gamzeli olsun diye değil😂
nazeninhanim Canssu61 peygamber efendimiz hamile kadınlara ayva yemesini tavsiye etmiştir gçeenlerde okumuştum. Ben de bulursam yiyeceğim, kuru kuru boğuluyormuşsun gibi oluyor yerken bir de limon falan sıkınca mmmmmmjsjsjsjs
kbrMEVA Canssu61 canım benim yengemin iki çocuğu esmer üçüncüde hep ayva yemiş diyor haftada 5 kilo ayva yerdim diyor çocuk kıvanç tatlitug gibi yeşil gozlu sarı saçlı süt gibi çocuk bende zorla yemeye çalışıyorum işte dur bakalım güzeli bide uUn boylu
Eslina175 Canssu61 evettt benn bol bol ayva yedim kiş ayina denk gelmisti iki yanagindada bayagi belirgn gamzeleri var kizimin.Dogumhanede ilk kucagima verdiklerjnde gozum sadece gamzelerini gormustu ben inaniyorum kesinlikle🥰
Kubravci Canssu61 ya ben 2 tane yedim bu hamileligimde. Ilkinde de 1 tane yiyebilmistim kizim uysal guzel ve gamzeli 3 minik gamzesi var ❤