Birgul Mrb annelerr anne adaylarıı, 5 Haftalık hamileler nası geçiyo belirtileriniz nedirr keseyi gören var mıı ya da bekleyen ben daha görmedim Pazartesi gel bakalım dediii cok heyecanlıyım zaman geçmiyo gibii😌😌😍😍
Eda93 Birgul merhaba 😍 benim de cumartesi 5 hafta olacak salı günü 309 cıktı hcg cumartesi doktor kontrolüm var umarım görünür 🙏🏻
Bmom Birgul benimde 515 ti kaç haftalık olduğunu söylemedi doktor gözükmüyor daha dedi alttan muayene yaptı orda da belirsiz dedi bu hafta belli olur mu tekrar kan vericem
aysegull23 Ben yeni öğrendim sağlık ocağında 5 hafta dediler ancak doktora gitmedim henüz arayıştayım..
Eda93 Birgul burun kanaması oldu bende kan basıncı arttığı için olabiliyormuş. Bir ara kasık ve bel ağrısı olmuştu. Onun dışında bişey yok şimdilik. Senin neler oluyor 😊
Birgul Eda93 benim göğüslerim cok acıyor ve şiştiler kasık batmalarım oluyor arada bir başım dönüyor halsizlik oluyo o zaman da😇
2cocuk1kediannesi 5+2 de keseyi gördüm ben hemde karından. Şaşırdım bu benim 3. Bebeğim hep vajinal bakılınca görülürdü. Bu sefer karından görüldü hatta yolc sac ı bile gördüm şaşırdım. Demek ki görülebiliyormuş dedim. Diğerlerinde hep 6-7 haftalıkken gitmiştim.