Elfynsmr Ecrin63 ben n11den laboquick marka 50 li paket almıştım kaset test memnun kaldım doğruydu bide instagramda bir gebenin günlüğü var ordan alanlarda çok memnun
Defnederen Ecrin63 ovulasyontakiblisayfa nur abladan al bence cok ilgili anında dönüş sağlıyor hassas testi innovita markası 60 ovulasyon 4 hcg 100₺ aldım
gunesveguney Ecrin63 gitti gidiyordan aldim canim ucretsiz kargo hemen de kargoladi https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laboquick-24-adet-ovulasyon-3-gebelik-testi_pdp_578280327 linki buydu
Defnederen Ecrin63 adet bitince hemen başla yumurtlamayı ardına catlamayı görünce bırakıyorsun sayı veremem de bazdn hemen görüyorsun yumurtlamayı 5 tane kullanırsın gec görürsin 15 tanr kullanırsın
34Gizem Ecrin63 regl biter bitmez kullanmaya başla . çatlamayı gördükten sonra bırakabilirsin kullanmayı. ben 6 tane kullandım mesela yumurtlama çatlama arka arkaya oldu bıraktım pazar günü regl günüm bakalım hayırlısı Allahtan
Sermec27 Ecrin63 instagram minnak kurabiyeler sayfasından aldım 30 ovulasyon testi 4 gebelik testi 70 TL