Cicekyavuz84 Kızlar hadi dualarda buluşalım. 38+5 ve kanala inme yok, açılma yok. Yoruldum. Neler yapıyorsunuz, yaptınız konuşabilirmiyiz 🤷♀️
Matilda Cicekyavuz84 annelik zor canım en çokta sabrı öğretiyor. İki kez 42 haftalık doğum yaptım ve 3. Ye hamileyim bence o kadar kötü durumumuz yok hatta bebeğimize kavuşacağımız için mutlu olmalıyız
Mihrimah41 Cicekyavuz84 canm sabırsızlanmanı çok iyi anlıyorum 36+2deyim ben de çok sıkıldım doğsun istiyorum artık ama oğlum da 41. Haftda zorla suniyle doğmuştu. Yani ne kadar istesek de onlar ne zaman isterse o zaman doğuyolar 🤦🏼♀️ Ağlama yıpratma kendini
Ebrarsahn Cicekyavuz84 al bendende okadar aynı haftadayız aynı durumdayız squat verdi yap dşye ama molacak böyle napacaz
Iraz Matilda 2 haftan kalmış canım aşağı yukarı 1 ay bile sürmez bence bizler daha yolun başındayız buda size model olsun ❤️ sağlıkla gelsinler herşey gönlünüzce olsun
Cicekyavuz84 Iraz artık son haftalar biraz sıkıcı Dr kontrolleri tek basına gitmek ilk kızımı sürekli birilerine emanet etmek zorluyor😢
Ahsen-01 38+6 dayız hiç belirti yok 3. Gebeliğim 1. 39+3 de sancım geldi 2. Gebeliğim 42 de gerçekleşti nisanim geldi bundada bekliyorum öyle gercekden vakti saati var herşeyin 2. Gebeliğim de öyle yürürdum ki koşardım nerdeyse merdiven in cik ilişki yarım kilo hurma yediğimi bilirim yinede olmadı en son sabaha kalkıp sezaryan olacam yeter dedigimin sabahına nisanim geldi bundada sabırsızlanıyorum ama zamanı gelmezse gelmeyeceğini de biliyorum yinede insan birşeyler yapıp artık doğurmak istiyor 38 i görünce daha sabırsız oluyor insan
Cicekyavuz84 Ebrarsahn bana bişey vermedi haftaya gel dedi ilk normal doğum. Maceraya gerek yok ay sonu dogum iri olursa sezsryan dedi.😔
Ebrarsahn Cicekyavuz84 benimde yarın kontrolum var hiç bir şeyim yok anlamıyorum nolacak ilk hamileligim benimde
Cicekyavuz84 Ebrarsahn kaçıncı haftasın. 38 sonrası kalan her saat ha şimdi bu sancımı ?tuv. Leke olcakmı ? su gelcekmi? Bu hafta da ücret ödicekmiyim vs sıkıntı oluyor yani bende böyle🤷♀️
Ga0312 Cicekyavuz84 merhaba bende 35. Haftadayım canım ben bile artık doğsun diyorum seni düşünemiyorum inşallah Bi an önce sağlıkla gelir
Cicekyavuz84 Ga0312 amin canım sağolasın. Haftalar geçtikçe yaşanılan fiziksel ve ruhsal değişiklikler üzüyor.
Mzyyn93 Cicekyavuz84 canim 39+6 da 1 cm acilmam vardi ve sanci falan yoktu doguramicam heralde sezaryenle alinicak diye dusunuyodum o gece suyum geldi ve 2 saat sonra dogum yaptim zamani ver demek ki kendini uzup bunaltma son gunler zor ama dayanman lazim
Cicekyavuz84 Mzyyn93 ne güzel yazmışsın allah razı olsun. İşte yalnızlık, yapılan planlar vs tutmayınca bunaldım azcık. Herşey olacağına varıyor. Akışa bırakmak en iyisi🖐