Haticesalan Merhaba hamişler 5+5 hamileyim şuana kadar hiç bulantı olmadı bi sıkıntı mı var yoksa erken veya normal mi yardımcı olur musunuz
Deletedmom15257 Haticesalan ben normal hem erken cnm korkma benim 7 haftada başladı oldum resmen 12 haftada bitti endişe etme
uras Haticesalan canim benim 7.haftada başladı şimdi 12+2 deyim hala siddettli bi sekilde devam ediyor 2 kilo kaybettim çok kötü bi durum.insallah olmaz senin de ilk gebeligimde hiç olmamıştı bazen olmaya biliyor ve şanslı gebelik sayılıyor şimdi çok iyi anliyorum 😂
Haticesalan uras doğrudur canım Rabbim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim suanlik birşeyim Yok inşallah böyle giderim 😍🤗
OktayMeltemSahin Haticesalan kimisinde ilk üç ay kimisinde son 3 kimisi hamileliği boyunca kimisi de hiç yaşamıyor dedi doktorum ama inş yaşamazsın ben gecelerce hastanelerde yattım serumla yaşadım 3 ay boyunca suan 20 haftalığım hala tamamen bitmiş sayılmaz şikayetlerim
damlaikan Haticesalan canım benim hiç olmadı hiç bir belirti yaşamadım uyku dışında çok uyuyorum 19 haftalığım şuan
tco Haticesalan 20. haftadayim bulantim bir kere olmadi . sizinde olmayabilir sansli kesimdesinizdir😊