Hilal93 grmz31 ben özel grandmedikal hastanesinde Nahit beye gidiyorum memnunum gayet ilgili doktor sezeryan 2000 normal doğumunu bilmiyorum muayene ücreti de 75
ozgeya grmz31 Grandmedical Hastanesi Nahit Bey ya da Hakan Bey. Bir de Gediz Tıp merkezinin orada özel muayenehanesi olan Özgür Atlı.
grmz31 Hilal93 İstanbul’larda iyi kazıklanmışız her hastaneye gidişim 200 muayene ücreti ekstraları hiç demiyorum granddan bilgi aldım ben 2600 dediler epidural dahil normal doğuma sezeryan olursa şayet 2000
grmz31 ozgeya bir arkadaşım da önerdi ama doktor listesinde bulamadIm dışardan mı getirtmiş oluyorsun öyle olunca bir de sağolsun bu doktor benim ergenlik zamanlarımın kurtarıcısıydı duygulandım adını duyunca :) çok iyi biri
Hilal93 grmz31 epidural tabi ekstra para ben sezeryan olacağım için diğerlerini sormamıştım mesai saatleri dışında 400tl fark koyuyor üstüne işte
ozgeya grmz31 Özgür Atlı’dan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse özel muayenehanesi var, anlaşmalı hastanede doğum yaptırıyor, o yüzden hastane listesinden göremezsiniz. Ama Hakan Bey ve Nahit Bey Grandmedical’in kendi doktorları.
Hilal93 grmz31 Mesai saatleri dışında olunca doktor gece gündüz geleceği için farkını koyuyor işte özel olduğu için birde epidural de ayrı para yani