Marayy Siz siz olun ismini en başta kararlaştırın gerçekten içime sinmesini istiyorum ve çok zorlanıyorum yardımcı olun lila uzun zamandır istediğim bir isim bilen bilir ama Veranın anlamı da güzel lütfen saygı duyulsun saçma üzücü yorumlarla karşılaşmak istemiyorum
nazeninhanim Marayy vera ismini ilk defa duydum, öyle biriyle tanışsaydım hiç unutmazdım ismini . Çok sevdim. Bu arada benimde 52 günüm var aynı zamanlarda kucaklarımıza alıcaz bebekleri, sağlıkla gelsin adıyla yaşasın inşallah
Neslihankk Marayy ikisi de çok hoş Bence Ben olsam Hangisini koyardım diye düşündüm Lila’yi seçerdim ama ben birazda soyisim ile uyumuna da bakiyorum Ikisinin okunusu çok önemli bence 🥰🙏
Miragee Marayy sure ismi bakara dan sonra uzun Bi sure.. Anlamı.. Peygamber efendimizin miraç gecesi rabbim izin huzuruna çıkarken geçtiği yol demek
Nuris90 lila veradan cok var gibi bir de boyle lila deyince benim aklıma tikky suslu bos tipler geliyor ama vera daha hos gibi ikisinin arasında kalsam vera secerdim.
Marayy Nuris90 lilanın cagrısımı kulaga hoş gelişi tam bir minik kız ismi yani tatlı sempatik ama Vera daha kul ve anlamlı
Miragee Marayy alah razı olsun saol bacım.. Birde isim analizine inanıyorum İsra adını tasıyanlar ılımlı agır baslı ve kendinden emin oluyor.. İsra Vera Umay 3 ü de beni benden almıstı ama İsra ya niyetlendim o sebepten vazgeçmedim.. Kandil gecesi hamile degil Ken agzıdan hamile kalmak için rabbime yalvarsıgımda bu isim çıkmıs tı agzımdan
Akg Marayy lila anlamı sadece renkten öte olamayacağı için birde biraz özenti gibi duruyor sanki benim fikrim yanlış anlamayın ama. Vera daha iyi gibi
Marayy Miragee bende kandil gecesi ögrendim miniğimi hersey gönlünce olsun canım fikrin icin teşekkürler