Deletedmom_879 Berkaysmom maşallah 😊 kızzz neler yedin böyle persembe gunu gittim 1500 gramdi benimkide
Berkaysmom Deletedmom_879 valla ozel bisey yapmiyorum sut yumurta yogurt peynir cok seviyorum onlar yariyo herhalde bide 2gune bir muz yiyorum 😊
uleErenTozkoparan Berkaysmom maşallah bebişe bende yiyorum süt bir litre muz desen hergün kaşar hep yumurta aynı ama Biraz zayıf bebişim bana yarıyo yediklrim
Berkaysmom Deletedmom_879 aynen oyle hatta bizde genler etkili olmus esim ve ben cok uzun degiliz benim oglan dayiya cekmis boyu cok uzun diyo doktor dayi da 1.90 😊
Deletedmom_879 Berkaysmom ohhh benim oglanda ben ve dayilara cekmishalalari ve babasi gibi cılız doğmayacak 😂
Berkaysmom uleErenTozkoparan benm yediklerimde ilk bana yaradi 5.6 aylikken 11 kilo almistm snra abur cuburu cikolatayi kestim haftada 1 yiyorum artik butun kiloyu bebis aliyo ben almiyorum 😊
uleErenTozkoparan Berkaysmom kızz ben abur cubur hiç yemiyorum işte ne bilim ya hayırlısı 27+4de 1010 gramdı doguma kadar 3ü geçse yeter