Goncikim Hamileliğimin 4. Ayındayım geçen haftalarda grip oldum geçti ama burnum tıkalı ve 5 gündür hiç bir şekilde tat koku alamıyorum artık sinirlerim bozulmaya başladı 😭 yediğimin tadını alamamak çok kötü hamilelikte 😭
Elfynsmr Goncikim okyanus suyu olan burun spreyini öneriyorum daha öncede bi çok kişiye önermiştim hem alerjik hem hamilelikten ötürü burun tıkanıklığı yaşadım 27 haftanın içindeyim hala yaşıyorum baş ucumda spreyim hep bulunur ya otri natura ya sterimar diğerlerinin içerikleri bunlar gibi temiz değil öneririm işe yarıyor
Mzyyn93 Goncikim nane yagi koklayin cok rahatlatiyodu beni bas agrim icinde sakaklarima hafif suruyodum
Elfynsmr aybkkra yoksa başka markalar öneriyorlar diğerlerinin içeriği temiz değil bunları bebeklerde kullanıyor sadece okyanus suyu var içinde bulabilirsen bunlardan birini al mutlaka yoksa da getirtiyorlar genelde depodan
aybkkra Elfynsmr pardon yazmışsınız üstte tam okuyamamışım teşekkür ederim hamilelik olunca insan birşey kullanırken korkuyor
Elfynsmr aybkkra bende öyleyim canım bide alerjik bir bünyem var zaten kullanamıyorum herşeyi o yüzden mecburen içerik araştırması yapıyorum herşeyde. Allah şifa versin 🌸
aybkkra Goncikim evet alabiliyorum. Geceleri oluyor genelde burun tıkanıklığım aslında böyle kupkuru oluyor yara varmış gibi sonrada tıkanmasına uyanıyorum