Ben de 16.haftamda bebeğimi idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile kaybettim. rahim ağzı açılmamıştı, bebeğimin kalbi de atıyordu ama suyum geldiği için düşürdüm bebeğimi, sonrasında da yarım kürtaj yapıldı. hamileliğimde 2 ayrı doktora gitmiştim ikisi de hiç idrar tahlili almadılar benden, en büyük ihmal o doktorlar yüzünden oldu! okuduğum kitapta da idrar tahlili alınması gerektiğine denk gelmemiştim, ayrıca aynı dönem hamile kaldığım arkadaşlarımla konuşurken bile idrar tahlili lafı geçmemişti. ilk gebeliğim olduğu için ben de bilemedim tabii ki, kontrollere gittikçe doktora gittim bebek sağlıklıymış dediğim zamanlarda da kimsenin aklına böyle bir şey gelmedi. Farklı şehirde gittiğim 3.doktorum idrar tahlili aldı, ertesi gün enfeksiyon olduğunu söyledi tek kullanımlık ilaç verdi, her şey iyi giderken aniden böyle bir şey yaşandı. Kürtaj sonrası da enfeksiyonun uzun süreli olması sebebiyle suyumun geldiğini söylemiş. Bazı yerlerde kürtaj sonrası beklemeye gerek yok psilolojik olarak hazır hissettiğinizde deneyebilirsiniz yazıyor, bazı yerlerde en az 3 adet görün yazıyor, bazı yerlerde 6 ay bekleyin diyor. Son gittiğim ve kürtajı yapan doktor 2 ay bekleyin dedi ama o 2 ay da hiç geçmiyor sanki, ne yapmam gerekiyor ben de bilemiyorum, Allah en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin diye dua ediyorum sürekli ancak aklıma geldikçe de beklemek istemediğimi hissediyorum.