Yaseminakkoyunk Kızlar 39+6 yım ve dün yerleri eğilerek sildim banyomu sadece atağa kalktığımda karnımda bir değişiklik oldu ve pıt bir de ne göreyim karnım düşmüş o kadar belli ki sonra ağrılarım oldu acaba karın düşmesinden sonra doğum ne kadar süre sonra olur
Meriwa Yaseminakkoyunk cok uzun sürmez diycem de 39+6 olmuşsunuz 🤦♀️ 40+6 da doğurmuştum bende kanala güzel inmiş demekki
Yaseminakkoyunk Meriwa hissettim zaten ağrısını da çektim 🥺 karnım hep düştü diyorlardı ama asıl şimdi düşmüş annem ve teyzem 1 2 güne doğurursun demişlerdi dün akşam bana inşallah doğumum olur dua ediyorum sürekli bebek sürekli taş gibi oluyor 😏 sen normal doğum mu yaptın o haftanda 😋
Meriwa Yaseminakkoyunk taş gibi oluyorsa bu belirti canm normal doğum yaptım ben adet ağrısı gibi hafif hafif başladı sabah 6 da ertesi sabah 6 da doğurdum sma sancılarım gece sıklaştı
Yaseminakkoyunk Meriwa inşallah doğumum olur tansiyonum da düşüyor sanırsam sürekli yarın hastaneye gideceğim kontrole doktora diyeceğim bunları inşallah normal şekilde en kısa sürede sancılarım sıklaşır ve doğumum olur