Rabia95 Kızlar 32. haftamızdayız bebeğim kanala yerleşmiş doktor kafası baya aşağı yerleşmiş dedi. Yarım saatten fazla yürüme ve ilişki yasak dedi. Sizin doktorlarınız neler dedi, ya da erken doğum yapan var mi bu sebepten?
ecembugra53 Rabia95 bende 33 haftalığım canm aynısı bende var korkma 😊 dikkat et sadece cok yoruldun mu hemen dinlen ayakta kalma
Sumru Rabia95 36+3 haftalığım benim bebişte baya oldu kanala yerleşeli kafasının aşağıda olduğunu hatta vajinamda baskı olabileceğini Ve açılmamın olduğunu söyledi doktorum.. bana da yürüyüş yapıp merdiven inip çıkmamı önerdi normal doğum olacak inşallah bu açıdan eklemlerin vs harekete geçsin dedi 😇
fndk_06 Rabia95 benim bebiş baya bir zamandır kanalda haftasını sorma ama unuttum 😂 ama hiç takmadım kafaya ne güzel kanaldaysa pıııt diye doğsun dedim 🤣 35 haftalık olduk çok şükür
Rabia95 ecembugra53 peki randevu için ne zaman çağırdı sizi bi ay sonra gel dedi bana, çok uzun değil mi 🤔
Rabia95 Sumru heralde sizin haftanız ilerde diye yürü dedi, bana yarım saati geçmesin yürüyüşlerin dedi. Bi ay sonra yürü der o zaman 🙄 aslında sezaryen düşünüyordum bazı sebeplerden dolayı ama çok güzel yerleşmiş çok güzel doğurturum seni dedi 🙄 kanaldan geri çıkar mi peki 😂
ecembugra53 Sumru aynen canım en güzeli zaten öyle olması 😊 bende zamanım geldi mi öyle yapıcam hurma sıcak duş hareket hersey yapıcam doktorum diyor yürü dedi günde yarım saat te olsa
Sumru Rabia95 😂😂😂😂 sesli güldüm valla Allah iyiliğini versin 😂😂 valla bebişlerin sağı solu belli olmuyor son dk dönenler var 😂 en güzeli normal doğum ama çok korkuyorum
Rabia95 Sumru valla ben de aşırı korkuyorum 😂 doktorum sanki 5 dkkda doğurtcakmış gibi konuştu ama hiç inanasım gelmiyor 😂
Sumru ecembugra53 ben gün içerisinde çok hareketliyim yürüyüşü arada sırada yapıyoruz eşimle.. hurma hiç yemedim ona başlayacağım gergin sıcak duş alıyorum bakalım 😇 rabbim güç kuvvet versin inşallah 🙏
Sumru Rabia95 öyle deme kız doğurtur 😂 genelde 3 ıkınmada bebek çıkıyormuşşşş Allah bize güç kuvvet versin bi avazda kurtarsın 😇😇
ecembugra53 Sumru Amin canım 😊❤️ Cümlemize Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize 😊🤲🏻 Bemde hareketliyim gün içinde o yönden bi sıkıntım Yok cok şükür hurma ye canm 😊
Duygupoyrazada 32 haftada kanala yerleşti Bugün 38 hafta oldu biraz dikkat edersen döküntü olmaz 😀oğlumda 33 haftada yerleşti dr uyarmamıştı 34 de doğdu