turunculuanne Arkadaşlar park yatak için uygun çarşaf veya nevresim takımı vs nerden aldınız? Bizim yatağımız 70*100 boyutlarında
Selo39 turunculuanne canım özel ölçüm olmuyor nevresim takımları, bebek nevresim takımlarının ölçümleri hep aynı eğer istiyorsan özel diktirebilirsin ben n11.com dan aldım çok beğendim kumaşını tam göründüğü gibi geldi
Rimelaskina turunculuanne bizim park yatakta o boyutta ben english homedan aldım canım bire bir aynı boyut satılmıyor çok araştırdım bulamadım
Halidemat turunculuanne özdilekten aldım hem pike takımı aldım hem uyku seti aldım yorganı olan .Aşırı kaliteli çok çok memnunum rengi bile solmuyor pamuklu zaten .Oğluma 2 buçuk senedir kullanıyorum
turunculuanne Selo39 evet ben de farkettim onu birçoğu aynı ölçüde 70*110 diye bi nevresime rastlamadım mesela internette😄 çarşafı küçük olmadığı sürece sıkıntı olmaz heralde
Tuanazra 70 e 110 ölçü çilek de var. Ama lastiksiz çarşafı olan tüm nevresimler oluyor. Bizim besinimiz çilek ten ama taç tan ebebekten trendyol dan nevresim aldim
turunculuanne Tuanazra mobilyayı çilekten aldım ben de ama beşik almadığım için o zaman aklıma gelmemişti nevresim olayı🤔 sanki biraz pahalıydı çilektekiler
turunculuanne Rimelaskina evet aynı boyutu henüz ben de bulamadım canım. Açıkçası lastikli çarşaf arıyordum rahat oluyor diye ama 70*110 hiç yok. Ben de normal alırım artık