Simal61 haftama bugün girdim.. Gebze medar hastanesi Mine atlı doktorum.. Aslında doktorumdan memnunum çok ilgili ama doğumları genelde sezaryen diye görüyorum ve üzülüyorum acaba sona doğru yönlendirmesi o şekilde mi oluyor diye.. sırf bu yüzden devlette mi doğum yapsam diye düşünmüyor değilim ne yapmalıyım yardımcı olun kızlar 😞
zeyzey95 Simal61 Pendik Medipol saadet Ünsal. Ben sezeryan istediğim halde Allah bize doğurganlık vermiş en doğal yolla yapmak en güzeli o yüzden normal deneriz olmazsa tabi sezeryan olursun demişti
Bebislerimiz Medicalpark pendik halide yuksel normal dogumu destekleyen bir doktor hikayelerinde hatta biri sezeryan olmus sonrasinda normal dofum yaptırmış
Deleted5544 ben pendik medipolde canan acar demirde sezeryan oldum haftaya kadar normal icin bekledik ama hiç belirti olmadıgı ve ben sezeryan istedigim icin sezeryan oldum. doktorumu tavsiye ederim birde aynı hastanede saadet ünsal var o tamamen normal doğumu destekliyo çok çok mecbur olmadıgı sürece sezeryan yapmıyo ikisine de bakabilirsiniz