Handemehmet Bende 13. Haftadayken iki farklı doktor erkek dedi ama bakalm değişecek mi😀 Cunku 16. Haftaya kadar kesn oluşuyormuş mesela bzm gördüğümü cıkıntı erkekte de kızda da oluyormuş. Ama büyük ihtimalle erkek dediler
idemYamurzdemir Deletedmom202 ben 11+6 de öprenmiştim cinsiyetini sizde öğrenirsiniz bu gittiğinizde inş🙏
Deletedmom202 Nurayy28 cok tuhaf Mış doktorunuz bende 13+3 üm pazartesi ikili tarama testi devlete gidiyorum baya iyi doktorum bencede canım doktorunu değiş
Littlemisssunshine Nurayy28 Deletedmom202 merhaba canım kusmalardan ötürü 1.5 kg verdim ben. Ama alırım artık herhalde bulantım geçti çünkü..
Birgulbasegmez2 Deletedmom202 cinsiyeti öğrenemedik daha ay sonu 17 haftalık olucak o zaman öğrenicem gibi gözüküyor Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 😊
Edakcgl Littlemisssunshine bende 13 Ekim inşAllahh. Yavas yavas kesfesiyorum da bu form cok iyms yaa.
Deletedmom202 Littlemisssunshine inşallah geçer benim hiç kusmam olmadı kabızlık ve gaz sorunum var çok
biiiidamla Deletedmom202 10+3 deyim pazartesi 2li tarama testim var.Ondan 1 hacta sonrada kontrolüm var inşallah öğreniriz 🙏
biiiidamla Littlemisssunshine Ben ilk çoçuğumu 11 haftalık öğrenmiştim özel doktorumdan.şimdi 10 haftalık gebeyim 1 hafta sonrq tekrar aynı doktora gitmeyi düşünüyorum
tgbhb Deletedmom202 ben 12+2 de öğrendim. Oğluşum olacak inşallah. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Deletedmom202 tgbhb ne güzel inşallah benimde oğlum olur kız anneyi çirkinleştirirmiş oğlan güzelleştirirmiş doğrumu