Pnar12016 Evet kızlar normal istiyordum kendimi baya adapte etmiştim ama olmayacak sanırım 🤷♀️ Doğuma son 9 gün görünüyor ama bizde tık yok 🙄bugün kontrole gideceğim sanırım artık sezeryan günü alacağım ağrıları şişlikleri kaldıramıyorum artık 🤦🏻♀️(Burada post açanlar doğuruyormuş genelde açalım bakalım doğru bir totem mi🤣)
Mihrimah41 Pnar12016 canm neden hemen sezaryen diyosun. Suni sancıyı denemeden ameliyat olmayı kabul etme
Ahsen-01 Valla bende 38+6 olduk 3. Gebeliğim.oldugu halde gelmiyor 40 a kadar yolu var hatta devlette 42 ye kadar bekletiyor lar 🤦🤦 2. Gebeligimde 42 haftada doğurdum oğlumu nişanım geldi ancak keyfi yetti yoksa sabah kalkıp sezaryane gidecektim sabaha karşı bir baktım Nisan gelmiş vakti saati var demekki herşeyin onlar gelecekleri zamanı biliyorlqr sanırım ama bizim sabrımız kalmio vücut yorgun
sanem68 Sanırım bi iki hafta oldu doğuramıyorum diye post açtım 😂hala bekliyorum bugün 41 bitti 🤕 cumartwsi yatışım yapılacak Allah izin verirse ona bile erken dediler düşünün ben kendim istedim yatışımı
Pnar12016 sanem68 bugün kontrole gittim plasenta yasşlanma dedikleri olay başlamış 0 açıklık 0 sancı ve çatı üst kemiğim basıkmıs zor bir normal doğumun olur dedi doktorum o nedenle cts sezeryana karar verdim
sanem68 Pnar12016 hayırlısı olsun canım sağlıklı doğsunda doğum doğumdur yeterki bir an önce sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım miniklerimizi🥰 bende cumartesi yatış yapıcam inşallah suni sancı denicez normalde 🤲🏻
sansan35 benim de 40 hafta doldu tık yok,doktor pazartesi günü alalım dedi. gelirse bu üç gün insallah normal olur yoksa sezeryan..beklesem beklerim daha sıkıntım yok ama doktorum pek uğraşmak istemiyor sanırım.
Pnar12016 sanem68 aynen öyle canım en önemlisi sağ Salim hayırlı bir şekilde kucağımıza almamız inşallah alırız da 🙏🏻
Pnar12016 Mihrimah41 hemen sezeryan demiyorum 9 ayım tam olarak bitti hatta 9 ay 3 gün oldu ve çatı üst kemiği basık yumuşama olmamış belki olur diye bekledik şimdiye kadar zaten ve açılma hiç yok sancı da öyle kaldı ki plasenta yaşlanmaya başlamış bu kadar olumsuzluk varken sırf kendim için hala da normal istiyorum diye tutturamam bebeğimin sağlığını da düşünmek zorundayım