Hll3840mhmt Çok şükür bana da kısmet oldu buraya yazmak 🤲 herşey normal gidiyordu başı aşağı bile inmişti oğluşumun Haftada nörolojiye gittim doğuştan gelen bi kas rahatsızlığım var anestezinin dikkatli verilmesi gerek .. onu beyan eden bi yazı alacaktım ki sezeryan önerildiğini öğrendim doktor da rapora o şekilde yazdı normal doğum riskli olabilirmiş, bebek sıkışabilir dendi . Aynı gün kadın doğuma randevu almıştım nst için . Gittiğimde doktora anlattım durumu o şekil olur o zaman dedi sağlığınız için o gerekli dedi . Gerekli tahlilleri istedi 1 hafta sonraya 39. Haftaya yatış günü verdi. 1 hafta sonra 12 den sonra yiyip içmedim sabah yatışım yapıldı 9 gbi. Öğleye kadar bekledim acil hastalar alınmış benden önce. Nst dışında felan derken bekledim en sonunda götürdüler ameliyathaneye spinal anestezi aldım . Midem aşırı bulandı , susadım, çocuk çıksın diye karnıma bastıklarında nefesim daraldı midem aşırı bulandı keşke tüm uyutsalardı dedim .. çocuğumun doğduğu anı görürüm sevinciyle spinal e sevinmiştim ki o bulantıdan hiç bişey anlamadım zaten sadece sesini duydum .. sezeryan olacaklara önerim genel anestezi .. bi daha sezeryan olacak olursam genel isterim .. öyle böyle çok şükür yavrumu kucağıma aldım .. Midem bulandı deyince saolsun iğne yaptılar baya faydası oldu. Sezeryan sonrası için dikiş yerlerimde zorluk çektim ama tavsiyem ayağa kalkmaya başlayınca bol bol yürüyün zorlada olsa çünkü yatdıkça daha kötü oluyor bol su ve bol yürüyüş zorlayın kendinizi zaten alışıyorsunuz Şuan hâlâ hastanedeyim birazdan taburcu olacağız inşallah bugün 2. Günümüz Aklıma gelenler bunlar sormak istedikleriniz varsa buyrun 😊 Rabşm hepinize hayırla kurtarmayı hayırlı doğum nasip etsin inşallah 🤲
Prensesimm77 Hll3840mhmt hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkli sıhhatlı uzun ömürlü olsun..benim merak ettiğim sezeryan öncesinde gerekli tahliller yapıldı demiştiniz corona için de tahlilde yapıyor mi en çok merak ettiğim bu
Wonderanne Hll3840mhmt Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Ozgeplt Hayırlısı olsun bebişine sağlık diliyorum . Sezeryan sonrası dayanılmaz sancılar oluyor mu en çok merak ettiğim ☺️
Hll3840mhmt Ozgeplt teşekkür ederim:) Dayanılmaz acı değil tabi ki ama zor ilk bi kaç gün özellikle dikiş yerleri sıkıntı ,spinal olursa baş ağrısı kötü oluyor
Hll3840mhmt Prensesimm77 saolun teşekkür ederim Hayır korona testi yapılmadı :)) rutin testler yapıldı ekg felan