reyhan0508 Eczana talep ediyor ama verilmemesi gerekiyor deniyor Bilgi verir misiniz kullananlar raporum bu hafta çıkacak
Nasippp reyhan0508 bizde rapor çıkardık 10 kutuya 135 ₺ fark almışlar eşimden biz sıfır ücretsiz die biliyordum anlamadım neyin nesi
ozgeya reyhan0508 ben hiç ödemedim. Doktor raporu yazarken yüzdelik çıkıyor, o da hastalık kodu girerken ne girildiğine göre değişiyor. Eğer %100lük rapor çıktıysa ödemezsiniz. Doktorunuzla görüşün.
Zeynepsengul Odermiyorum ama ezcanede devletten odemesi icin kodlar var onu girmesi gerekiyo rapora o zaman hic vermezsin. Ilk bana odenmeyen rapor cikarmis ezcane bunu kodla odemez dedi sonra geri gittigim degistirdim oyle ucretsoz aliyom
Mucizemmm07 Seda8308 rapor çıkartırken yüzdelik dilim var ekranlarında. Eğer %100 seçerlerse hiç para ödemiyosunuz
halitefe Nasippp canım raporda girilen hastalık kodu sebebiyledir bazı kodlarda tamamı karşılanmaz o yüzden size bir miktar ücret çıkar
Nur38 Raporlu ilaclarinizi ucretsiz alirsiniz yani ucretsiz almaniz gerekiyor ben 7 aydir ucretsiz aliyorum igneleri sadece haplara ucret oduyordum ozelde yazildigi icin..
Halecvs Devletin tamamını ödemesi için kodlar var o koda göre Yani Her hastalığın ayrı tanı kodları oluyor raporu çıkartan doktordan rica edin ya da sekreterinden o şekilde çıkartsın raporunuzu.
halitefe reyhan0508 canım rapor yokken ödüyorsun mecburen raporun çıkıncada hangi kod girildiği önemli hastalık için bazıları hiç ödeniyor bazılarında daha az miktarlar ödüyor
Nasippp halitefe Tamm canım olmadı doktora gidince sorayım %100 girsinler madem ne koduysa teşekkür ederim 🕊
MYstryy reyhan0508 bende kan sulandirici igne kullaniyorum gebelkk.boyunca kullancam kutusuna 35 tl falan oduyor esim. Bu rapor cikarma isini nasil yapiyosunuz ? Doktoramı soylemem gerekiyor?
Nasippp MYstryy Evt canım doktora söyle ama %100 mü ne girilince fark ücreti de ödemiyormuşsun benim rapor var ama fark ücreti aldılar gidince doktora soracağım ücretsiz almak İÇİN neyse öyle yapsınlar
MYstryy Nasippp tamam cnm cok sagol bidahaki.doktor kontrlnde sorim. Cunku baya para ödüyoruz . Ucretsiz alabilme imkanım varsa neden para odeyim
Byn87 reyhan0508 eczane çalışaniyim. Bazı ilaclarda rapor olsa bile fark çıkıyor. Çıktığı zaman mecbur alıyoruz. Muhtemelen oksapar iğneden bahsediyorsunuz ondanda fark çıkıyor .
Nasippp Byn87 ama çoğu kişi ücretsiz alıyor sadece fark bizden mi alınıyor alınıyorsa herkesten alınsın alınmıyorsa da kimseden de alınmasın