melegegebe Sezeryandan sonra kullanan oldu mu ? Dikişi nemli tutuyor diyorlar buna dair sorun yasayan oldu mu ? Bir de bi pakette 9 tane var kac paket alınmalı. Tecrubeli arkadaslardan yardimlarini bekliyorum😚😚♥️♥️🌺🌺
Meflug melegegebe ben kullandım hiç de nemli tutmuyor. Sonuçta sezeryan üzerinde su geçirmez bant oluyor. Onu çıkartınca da baktınız terliyorsunuz havlu koyun pamuklu bez koyun çok terlerseniz. Kanama miktarına göre değişir ben 1 paket bitirdim ama şöyle yaptım tavsiye ederim depend içine lohusa pedleri var onu koydum ilk başta hem sadece ped değiştim hem de akma sızma olmadı
Zhl06 melegegebe ben kullandım sezeryandan sonra çok memnun kaldım 2 paket almıştım kaldı 5 tane ikinci gebeliğim şuan sadece 1 paket aldım 5 tanede önceki aldigimdan var yeter bana
gamzosgamzos Harika bir ürün gerçekten hiç sezaryen dikişlerimi rahatsız etmedi ve iç camaşırı giymek zorunda kalmdım çok kanamam olmasına rağmen hiç kıyafetime geçmedi benim kanamam çoktu 2 tane 7li paket ancak yetti
bebisloading Peki bedene göre nasıl alacağız? Ben 60-65 kilo arası olurum gibi görünüyor, dependde m mi almalıyım L mi?
Mcz-01 Peki tek kullanımlk mi bu yani bir gün kullandın atıyor muyuz? Bir tanesi kaç gün kullanılablr ?