Baver Kaç gündür tuvaldte çıkamıyorum sanki bağıtsaklarım düğümlenmiş su içiyorum kayısı şeftali incir zeytin yağı toz magnezit ayy ne olur daha önce biri bir ilaç kullanmışsa yazın ne olur altı aylık hamileyim
Minikjelibonum Baver magnesie calcine al mutlaka bnm kadar çeken olmamıştır tek işe yarayan o oldu. Bu süreçte beş tane basurum oluştu.
Ozlmchngr Baver toz magnezi yi nasıl içeriğinde önemli ben gece yatmadan içiyorum sabah a kadar üzerine bişey yemedigin için daha güzel etki ediyor.Birde benim Dr um çok sıkıntı yaşadığım bir dönemde 3 gün gece yatmadan peşpeşe ikişer doz aldirmisti o da iyi gelmişti
Derinsmom Baver günlük probiyotik kullanırsanız o da düzene sokuyor diye biliyorum tabi doktorunuzla da görüşün🥰 geçmiş olsun
fatos5306 Baver benim de başımın belası bu kabızlık doktorum magnezi kalsine 100 ml verdi başka türlü çıkamıyorum tuvalete
Ozlmchngr Minikjelibonum kesinlikle sana katılıyorum bende hep benim kadar yaşayan olmamıştır dedim halende yaşıyorum akşam içtim daha magnezi calcine yi çok zor bir durum gerçekten Rabbim yardimcimiz olsun.
Baver Minikjelibonum toz mu sıkıntı olmaz dimi var o bende günde kaç ölçek aldın allah razı olsun razı
Minikjelibonum Ozlmchngr kaç gündür cıkmıyon wc ye eğer dört beşten fazlaysa bir ölçek yetmiyo ben 2 2.5 koyuyorum
Ozlmchngr Minikjelibonum yowk genelde gün aşırı yada en fazla 2 gün bekliyorum daha da cikamazsam hemen içiyorum zaten dozunu kendi.durumuma göre ayarliyorum artık öğrendik kendimizi dimi 😊 ben çok hareketsz olduğumdan oluyor birde dikişlerim var hareketlerim kısıtlı e haliyle yiyince de kabızlık kaçınılmaz oluyor
Minikjelibonum Ozlmchngr ne dikişin var cnm benmde dikişim var hep yatıyom bende yemeğimi bile yatarak yiyom
Minikjelibonum Baver ben 4 gün de bir iki ölçek içiyom ama eğer senin 4 günden azsa wc cıkma zamanın 1 yeterli cnm ılık suya kat daha etkili oluyor
Ozlmchngr Minikjelibonum abdominal laparoskopik serkulaj yapıldı rahim ağzı yetmezliğinden dolayı karın içinden kalıcı dikişlerim var bende çok hareket etmiyorum genelde oturarak ve yatarak vakit geciriyorum
fatos5306 Baver 21 haftalık hamileyim bende 3. Ay dan sonra vermişti doktor hergün bi ölçek içmem gerekiyomuş
fatos5306 Baver evet toz hatta midemi çok bulandırıyo başka bi ilaç veremezmisiniz diye sormuştum doktora hayır dedi sadece bunu kullan