OzgeSahin2 Kizlaaar 14 haftalik hamileyim bugun kontrolumuz var sizce cinsiyetini soyler mi :)) Size soylediler mi 14 haftalikken?
Bus_ak18 OzgeSahin2 söyler bence 12 de öğrendik kesin değil dendi ama sonraki muayenede kesinleşti 🐣sende öğrenirsin büyük ihtimal
Bellaaa OzgeSahin2 Ben de 14+0 haftaligim. Bana da geçen hafta tahmin dedi sadece ve kız dedi. Bence 15. Hafta öncesi zor ama erkekse belki anlayabilir üreme organından belki.
Cansummm OzgeSahin2 12. Haftamızda kız demişti doktorum hem de direk ☺️Hiç ihtimal dememişti Allah’ın izniyle ptesi kızımı kucağıma alacağım. Bebeğin pozisyonuna bağlı eğer kendini gösterirse görürsünüz cinsiyetini. Gönlünüze göre olsun inşallah sağlıkla
Tgncr05 OzgeSahin2 11 haftada kıza benziyor dedi 12. Haftada tekrar gitmek zorunda kaldım o zaman %99 kız dedi 20. Haftaya kadar ya değişirse diye düşündüm ama detaylıdan sonra emin oldum kız😂😂😂
nazeninhanim OzgeSahin2 16. Haftada pozisyonu müsaitse söyler değilse detaylıda ultrasonda kesin öğrenirsin. Tadını çıkar bebeğim acele etme :)