Naylonbranda 34haftadayim aniden üç gündür ellerim ve ayaklarim şişiyor geriliyor çok kilo almadim ama neden,,,,
tuubaeylulanil Naylonbranda evet tansıyonuna bak sık sık ve idrar testi yaptır protein kaçağı var mı inşalalh yoktur ama kontorl amaclı doktoruna soyle bu ödem durumunu canım. Ödem +tansıyon + idrarda protein pozitif olması iyi değil
Naylonbranda tuubaeylulanil tansiyonum iyi ama ellerimin ayaklarımın şişmesine çare bulamiyorum,açıp kapanmiyo bile ellerim,tansiyonum 10/6 filan toplam aldığım kilo 8 ama odemden kurtulamiyorum.
tuubaeylulanil Naylonbranda idrar testi yaptır kzuum için rahat olsun en azından bak allahtan tansıyonumuz yok benimde öyle
Firfir90 Naylonbranda biz de 35+5iz aynı şeyleri yaklasık 4 haftadır yasıyorum tansiyonum normal cıkıyor doktoruma sordum normal dedi son zamanlar artık tuzu azaltmaya calıs bol su ıcmeyi ihmal etme dedi. Ben sabahları bişey tutamıyorum bile uyandıgımda ağrıdan.aksama dogru hallice oluyor ama tamamen geeçmiyor
Naylonbranda tuubaeylulanil Sizinde mi var ödem,bende dusunuyorum idrar tahlili yaptırmayı insllh bişey çıkmaz🙏🙏
tuubaeylulanil Naylonbranda yok allaha şükür ödem yok. Yoksa hemen gebeliği sonlandırcaktı 😞benim idrarda protein 24 saaat toplanarak bakılıyor orda 771 cıktı sınır 300 idi düşün
Naylonbranda Mervenur_kcbs sıvı tuketimim iyi aslında ama doğru söylüyorsun canım yoruluyorum bu ara zaten rahim agzi kisaligim vardı istirahat vermişti Dr iki gündür biraz kıyafet yikayayim utuleyim derken oldu sanki..