Ozleminmucizesi Kızlar 36+2yim kızım 2.200 grm ve doktorum gelişim geriliği deyip moralimi alt üst etti benle aynı durumda olanlar varmı
bal_bebek8 Ozleminmucizesi merhaba canım iyi geceler bende bu pazartesi doktora gittim 2460 gram olmuş oğlum. 2 hafta geriden geliyormuş. Renkli ultrasondan damarlarına VS bakıldı gelişimini etkileyecek tıkanıklık sorun yokmuş birde ilk gebeliğim olduğu için olabilir diye düşünüyorum doktorda sende minyon bir annesin dedi. Allahtan hayırlısı olsun inşallah sizede
Deletedmom417 Ozleminmucizesi 36+0 da 2.700 gram dı bana normal dedi ama herkeste farkli oluyor sıkma canını
Ftm_bkdmr Ozleminmucizesi canım hiç moralimi bozma kaşar muz çiğ badem ceviz süt tüket bol bol. Ben öyle yaptım kilo aldı. Sakın ama sakım moral bozukluğuna yet verme bebeğini düşün
GamzeEgemen Benim de önden gidiyor iki hafta kizlar. 34+2 de 2800 dü kilosu. Yani gecen hafta sali gunu. Yarin bidaha gidicem kesin 3 kiloyu gecmistir. Insallah daha cok kilo almaz ya zararli 🙄
Zynp01 Ozleminmucizesi 36 da 2650 idi buna rapmen 1 hafta geriden gidiyorduk doktor 1-2 hafta geri olabilir ama 3 hafta sıkıntı demişti
Ozleminmucizesi Erkenden sezeryan A alma ihtimali var doktorun. Aslında süt ürünleri çok tüketiyorum neden kilo almıyor anlamıyorum
Annesivekizisii Ozleminmucizesi 35 haftalığım bugün kontrolüm vardı 2200 grm dedi doktor küçük bi bebek olacak dedi 3000 kilo doğsa yeter sağlıklı dedi bende üzüldüm açıkçası 2 hafta önce gitmiştim 100 grm almış sadece 😔
Gizem13 Ozleminmucizesi 31 haftalikken gittigimde 1750 gr dedi doktor gelisimi iyi gidiyor dedi suan 32 haftaligiz haftaya tekrar gitcem bakalim nekadar almış 🙏🤲