merhaba kızlar sonunda bende doğurdum 😂 hemde kendi doğum günümde 🤪 oğlumla doğum günümüz aynı oldu kısaca🥳 gelelim hikayeye pazartesi suyumun azaldığını farkettik doktorla sali tekrar baktık 40+0 olmuştuk dün doktorum idare eder ama riskede atmak istemiyorum suniyle başlatalım yarin sabah dedi kabul ettim. Bu sabah yatışım yapıldı ben stresten gece uyuyamadım migrenim tuttu falan once onlari düzenledik agri kesici falan sonra 1 cm açıklıkla 10-11 gibi başladı suni. Nst de sancilar var ama bende yok sonra yavas yavas arttırdılar ayriyeten rahim yumuşatıcı bi serum daha verdiler. Ama bende gene öyle bi sanci yok. Açılmaya bakıyorlar 2 cm 3 cm gidiyor. Ama saat öğleni gecti bende cok hafif ağrılar var ama belli bir saatten sonra 3.5 cm geçemedik suyumu falan patlattılar yok. Ebe dedi cocuk yukarda kalmış olmaz. Sana verdiğim ilaçlarla şuan burda zıplıyor olman lazım ama bebek baskı yapmadigi için olmuyor. Doktoruma söyledi doktorum biraz daha bekleyelim dedi beni normal dogurtmayi benden çok istiyordu😂 sonra neyse biraz daha bekledik ben o ara hareket ediyorum sanci geldikçe plateste yaylaniyorum falan. Saat artik 4ü gecti ebe bida geldi ve yine aynı. Oturdu anlattı 25 yıllık edeyim olcak olsa derim senin suan 6,7 cm görmen lazım ama yol katedemiyoruz dedi. Sonra doktora haber verdi geldi birde o bakti hala ayni. Sezeryana mecbur dönüş yaptık. 10 dk geçmeden hemen ameliyathaneye indik belden ignemi yaptilar ayaklar uyuştu sonda takıldı 5 dk gecmeden benim inatçı sıpamın sesi duyuldu😍 bugün tam 17.16da kavuştuk oğlumla 💙 bana gösterdiler ten tene temas vs. Sonra onu götürdüler beni diktiler ben sadece cekistirmeleri hissettim sonra odama çıkardılar bebegim geldi hersey mükemmel. Ama sonra uyuşukluk geçince agri olmaya başladı ben agri kesici istedim ilkte erken diyip yapmadılar ama dayanamıyordum sonra yapıldı ama fayda yok benim agrilar artıyor sonra doktoruma haber verdiler biraz ağır bi agri kesici taktılar ama mükemmel kesti 🙏 sonra yürüme faslı ben cok zorlanmadım belkide agri kesicinin etkisinden bilemiyorum 🤷♀️ işin kısa özü hepsi geçiyor kizlar ama suan bana çipil çipil oğlum var 😘 nasıl neden olduğu önemli değil biz kavuştuk Allah sizleride evlatlarınıza kavuştursun🙏