Boncugummmm zeynep_0395 zeynep_0395 canım ben sneı yıne rahatsz edyoeum sna rahim filmi sonrası antibotık flan werildimi
zeynep_0395 Boncugummmm estagfurullah canım agrı kesici vermişti kan ilaçı bide bir ilaç daha vardı ama antibiyotikmiydi hatırlamıyorum ki Ocak ayında olmuştum ben
Ozgebyr Boncugummmm benim adetim biter bitmez ertesi gün çekilmişti hatta adetim 7 günden uzun sürüyordu benim 7denn sonraki gün leke bile olsa gel uzamasın demişlerdi öyle gittim çekindim
Boncugummmm Ozgebyr anladm canım bnde cekındm bgun fakat benden buyuk ni kan pıhtısı düştü normal mi bu
Ozgebyr Boncugummmm hayır canım normal değil azıcık pembe leke gibi olabiliyo ama pıhtı ilk defa duyuyorum bunu söyle doktoruna
Boncugummmm zeynep_0395 hiç birsey wermwdi canım bna bırde ewe geldıgmde benden kan pıhtı düştü cok tuaf oldum
zeynep_0395 Boncugummmm rahim açıkmıymış yada açıldı mı ondan olmuştur korkma adet olurken bile bende olan bsy
Deletedmom417 Boncugummmm inşallah ama çıkarsa ikinci kez daha çekil sakın üzülme birşey çıkarsa ikinci kez çekil
Boncugummmm Deletedmom417 bı sorun olmadı dedı ama benım ewe gelince buyuk bı pıhtı düştü korkum bu beta testide yapmsdı gebelikde yoktu
Deletedmom417 Boncugummmm anladım adetten sonra içeriye kocaman demirlerin sokulması😂içerde adetten kalan bir pıhtıdır merak etme
Boncugummmm Deletedmom417 inşllah ondandr canım ya vllahı korkuyorum rahımım zarar gorcek dye 2 kurtaj dan snra korkuyorum bnm kurtajımı uyutmadan yapldı bırde 2. Ondan butun korkularm herlde
Boncugummmm zeynep_0395 açıktı canım bnm rahim kalp şeklnde veya perde dedıler fılmı cekndm bu sfrde hıatereskopi yplması lazım dedı salı net konuscak doktr baklm