Busra5595 Bilgebykl canım benide kontrole çağırdı yine yarında gidicem eğer doğmazsa kendiliğinden enson salı gününe kadar beklicek bir aksilik olmadığı sürece salı yatış yapıcak artık doğmazsa
Busra5595 Bilgebykl sizin doktorunuzmu beklemek istemedi yok sa bir aıkıntı olduğu içinmi sancı vericekler
Melisasam Darisi basima ama dogurayim istiyorum artik(32 hafta) valla bayiyo beni sicakta bu agirlik , bu hararet nolurrrr işinlaniyim 39 40 dedinmi gelsin 😂
Busra5595 Melisasam rabbim kolaylık versin inş bizde doğurakım die bakıyoruz artık iyice sıkıldık ama yok😂
AliSilan Bizde bu gece 40 +0 olduk çok şkür ama Gelesi yok cuma gunu fitille doğumu başlatacak doktor inşallah 🙄
Maside_ AliSilan bende bugün 40 haftalığım ve yarın doktora gidicem 10 gün önce gittiğimde 1 cm açılman var dendi acaba benide suni sancı ile alırmı sizce
AliSilan Maside_ sancınız yoksa alır yada 41ekadar bekletir bebek iyiyse. Benim hiç sancım ve açılmam yok doktor bana beklemeye gerek yok suni ve fitille başlatalım dedi yarın.🤲🏻
Busra5595 Benimde aynı şekilde kızlar açılmam yok sancım yok yarın tekrar gidicem bakıcak bebeğin durumunda bir sıkıntı yoksa salıya kadar beklicek baktık doğmuyor salı yatış yapıp sancı verecek inş kendi sancısıyla gelir oğluşum çok bekletti bizi 🥰😊
SerpilG Busra5595 bugün tekrar gel dedi doğum olmazsa. Öğleden sonra randevum. Suyu falan güzel bekleyebiliriz demişti 3 gün önce gittiğimde