olalahoppala Merhaba hanimlar 7 aylik hamileyim ve bikini bölgesi temizliği icin ne yapiyorsunuz ? Ben cok zorlaniyorum Tüy dökücü krem ? Kuafore gitmeden nasil yapabilirim. Ilk gebeliğim. Cevremde insanlara sormaya utandim buraya yazmak istedim
B_e_y_r_a olalahoppala kuaförüm yıllardır bayanların orasını aldım hiç cekınmeyin dedim kendim suan 8.30 aylık hamıleyim gidemiyorum Ve yapamıyorum delirmek üzereyim 😢
Busbus58 babysevgi linç yiycksiniz bşrazdan😄 bende bir bayan sormuştu eşiniz alsın kuaföre gitmeyin virüs var diye. Linçci tayfa geldi vay neymiş eşi görürse soğurmuşta vay nasıl açacakmışta 🤷♀️🤷♀️ Daha neler neler. Eşin sonuçta hayat arkadaşın kılını gördü diye senden soğuyacaksa iki gün sonra felç geçirdin altından alacak dışkını o zaman hepten kapıya koyar seni. Hastalıkta sağlıkta diye evlendik
babysevgi Busbus58 😂😂😂😂ay ne saçmalamışlar cocuk yaparken görmedi herhalde insanın ağzını açtırıyorlar . Cok doğal bişey dediğiniz gibi hastalıkta sağlıkta dedik .. bundan daha güzel bişey mi var ☺️ Elinden geliyorsa yapar ne olmus
MinelinAnnesi Busbus58 Gerçekten bunun için linç mi yediniz?😄 Temiz olmadığı zamanlarda kocaları hiç mi yaklaşmamış o kadınlara🤭🙄🥴
Neslihan1903 Busbus58 onların eşleri daha önce hiç görmemiş mi görmeden mi bebek yapmış ay ne saçma işler benim teyzem bana hep ağda yapıyor eğer yapmıyor oldaydı tabi ki eşim yapacaktı.😂
Ozleminmucizesi B_e_y_r_a bende kuaförüm 6. Aydan sonra kendim yapamadım arkadaşa yada elemana aldırıyorum
Busrakolas10 Jilet tam bi kurtarıcı gün aşırı duşta temizliğimi yapıyorum yaklaşık 2 dakika falan sürüyor
1gh Busrakolas10 kaç haftalıksınız karın büyüdükçe aşşağıyı göremiyorsun ve ben şahsen kendimi keserim🤣🙈en iyisi kesinlikle eldiven oldugunu düşünüyorum alıştıktan sonra tüyde azalma bile oluyor ☺️
nazeninhanim olalahoppala ben eşimden yardım isteyemem, benim için mahrem bir durum. Allah zorluk hastalık vermedikçe de bu sınırlarımı aşmam,jiletle ayna yardımıyla bir şekilde yapabilirsin bence
Xxz nazeninhanim yani eş bu heryerini gördü zaten mahremi mi kaldı kardeş . İhtiyacın varsa temizleyecek. Ama kendin eşinle arana bu konularda mesafe koyuyorsan da saygı duyarım
Bsraydin Ayna koyup eldivenle hallediyorum…bayadir bu yöntemi yaptigim icin epey azaldi da…bi de instagramdaki kozmik blog epilasyon günlerini takip ediyorum tavsiye ederim onun da çok faydasini gördüm…azaldi inceldi gec cikiyor vs vs
Ozgebyr olalahoppala bende 8.aydayım aynaya bakarak yapıyorum yere oturuyorum karşıma ayna koyuyorum o şekilde yapıyorum 😀 eşten tabiki yardım istenebilir ama ben isteyemem utanırım şahsen eşim beni hiç o şekilde görmemiştir çünkü ben cok titizim bu konuda o yuzden kendim hallediyorum aynayla zor olmuyor deneyin bi
Haticebice Venüs Gillette breeze mor traş bıçağı aşır iyi bu konuda tutması falan oldulça kolay bıçak kısımlarında da sabun var çok kolay oluyır mutlaka denemelisin
Busrakolas10 1gh 39+4 haftalığız ben gilette venüs kullanıyorum kesme gibi bi problem olmadığı için rahat oluyor görmeden halledebiliyorum
CansuAbinik olalahoppala Evden çıkamadığımız aylarda jilet ile alıyordum ama hazirandan beri ağdaya gidiyorum. Ağda yaptırdığımda 4 hafta çıkmıyor ve aşırı rahat ediyorum 🤗
Ozgebyr Gulerdem ben epilasyona gitmiştim o yüzden üst kısımlarda yok alt kısımlarda az bişey var onları da eldivenle alıyorum alamadiklarim varsa diye en son jiletle geçiyorum
Gulerdem Ozgebyr e eşin o yüzden seni tüyler çıkmışken görmemiştir lazere gitmişsin oh mis 😂 ben ağda günüm gelmeden ağda yaptıramıyorum mesela çünkü agdaya gelmiyo tam uzamadysa🤷♀️