Fulyag Demir hapını gün içerisinde hangi zaman diliminde alıyorsunuz? Aç ya da tok alınması önemli mi? Bir de süt ürünleriyle arası ne kadar olmalı?
Merve12 Fulyag hayir onemli degil, sabah ac karnina ictigimde beni kusturdu kahvaltidan hemen sonra aliyorum ve digeri aksam saatinde aliyorum, gunde iki kere verdi doktorum, iki tane ac vermisti cok dokundu kusturdu, simdi boyle iciyorum hic birsey olmuyor
Fatmasp Fulyag Aç alınması gerekiyor ben sabah eşimi işe gönderirken ve gece yatarken içiyodum. Ama içtiğinde yumurta ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyor en az bir saat. Onun dışında c vitamini içeren meyveler yersen daha çabuk emilir vücut tarafından
Fulyag Merve12 Doktor bu konuda birşey demedi eczacı da sadece 1 tane diye belirtti aç tok birşey demedi prospektüsünde de bu konuda birşey yazmıyor hatta yemeklerle beraber alınabilir yazıyor ben de yeme planıma göre akşama doğru alma kararı aldım ama emin olamadım sorayım dedim 😊
Fulyag Ladess ben de çopu ilacı yatarken alıyorum ama yatmadan önce süt içtiğim için demir hapını başka aralığa aldım
Ayse1608 Bu arada sağlık ocakları ücretsiz veriyormuş bana verdiler bittiğinde gidip alma tekrar gel dediler
Aysimaveannesi Benim alma saatim belli olmuyor 2 saat arayla aliyorum sut urunlerinden sonra doktorum oyle soylemistide😊