Ebeni91 Kızlar bebeğinize kişisel bakım ürünleri olarak hangi marka ve neler aldınız paylaşırmışsınız?
sukayhanacar Ebeni91 en iyilerden birisi ve temiz içerikli olan burts bees. fiyat olarak diğer ürünlere göre yüksek ama kendim de ürünlerini severek kullandığım için burts bees aldım ben. yağı,şampuanı,pişik önleyicisi falan
Reysare Ebeni91 canımm bende mustela almayı düşünüyorum çoğu doktor bile onu öneriyor ürünlerin içeriği çok iyi biraz pahalı evet ama kesinlikle değer bütün çocuklu arkadaşlarım onun ürünlerini kullanıyor tabi tercih senin 😊
Aylnyzc İnstagram mühendisinoğlu sayfasında temiz içerikli herşeyi bulabilirsin.ona göre alışveriş yapmakta fayda var için rahat eder
Karsesi Şampuan ve losyonları mustela pişik kremi hametan, sabun sebamed, çamaşır deterjanı incia ve siveno bulaşık için de incia aldım. Instagramda mühendisin oğlu sayfasında doğal ve temiz içerikli ürünler var orayı takip edip fikir edinebilirsiniz.
Betulgunay Pişik ve nemlendirici kremini badger aldım. Şampuan ise mustela. Umarım iyi gelirler bebeğime 🌸