Burcuclk 4 yıldır evliyim henüz çocuk sahibi olamadım aşılama işlemine geçmemizi istiyor doktor aşılama tedavisi olanlar varmı.? Cevapınızı bekliyorum benim için çok önemli 😕
Nessem Burcuclk ben ilk aşılamada hamile kaldım 😍 eğer yumurta ve sperm varsa ve iyiyse olur inşallah güzel düşün.
Minikmucizelerr Burcuclk doktor çok önemli ilgisi alakası bilgilendirmesi hepsi çok önemli ben yaptırdım tutmadı 3 ay dinlendm maddi manevi bu ay reglim gecikince test yaptım pozitif çıktı
Burcuclk Nessem çok tşk ederim Sperm de bir problem yok ama yumurtalar çatlamıyor bu hafta gittim kendiliğinden çatlamış iğne vuracaktı gerek kalmadı işte bekliyoruz inş gerek kalmaz diyorum ama nasip acayip merak içerisindeyim 🌸
Nessem Burcuclk bir arkadaşımın da yumurtası çatlamıyordu iğneyle çatladı, ilk aşılamada tuttu. Mühim olan doktorun iyi olması
Burcuclk İlk doktorum hiç gzl değildi 3 yıl gittim bir tedavi uygulama yapmadı şuan Ki Türkan hanım çok iyi memnunum içimi de rahatladınız inş bana sa nasip olur annelik
ecemmp- Burcuclk hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizde bu ay aşılama olucaz bana dua et olur mu 🤲
Burcuclk Minikmucizelerr hayırlı olsun inş çok gzl bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin evet bir önceki doktorum 2 yol oyaladı bu yeni doktorum saolsun 4 ayda hamile kaldım bu ayda adet olsaydım aşılama tedavisine başlıycaktık çok şükür gerek kalmadı
Burcuclk NurEto çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Amin inş sağlıklı bir şekilde almak nasip olur 🌸💕
Rabia1213 Burcuclk inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ama ne zaman test yapsam bilmiyorum çok heyecanlıyım 😍❤️