MeyraEylulBallisi Doktorbademsade 57 kiloydum 69 kiloyum şu an 35+4 haftalığım 😊 son aylarda çok hızlı kilo alır oldum kendime hayretle bakıyorum 😂
Merveyturgut Maşallah ya kimse kilo almamış 😄ben 32+2 deyim 61 kiloyla hamile kaldım, şu an 72 kiloyum 🤔
Rabia95 Doktorbademsade 61’le hamile kaldım sonra 58’e düştüm şimdi 66’yım 🤷🏻♀️ Aslında 8 kilo aldım ama verip aldığım için sadece göbeğin çıkmış diyo etraftakiler 🤫😂 33. Hafta 🥰
Selin2 Rabia95 masallah ya, bende 20. Haftadayim 61’le kaldım suan 68 kiloyum 🤦🏼♀️ Herkes cok kilo almissin diyo cok üzülüyorum halbuki iki öğün yiyorum aralarda meyve ve su tüketmeye çalışıyorum ama anlamıyorum neden🤷🏼♀️😭
Merveyturgut rumeysaa1 bilemiyorum ben de görenler çok kilo almamışsın diyor ama öncesinde zayıftım diye heralde ben kilo aldığımı heryerimden farkediyorum 😂 ilk 3-4 ay hiç almadım sonradan aldım ebe de biraz dikkatli olmanda fayda var dedi asıl son aylarda kilo alınıyormuş 🤔 çokta sağlıksız beslenmiyorum ama arada kaçıyor tabi 😄 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻😊
Ebeni91 69 kiloyla hamile kaldım 61 kiloya düştüm 2 ayda suan 22+3 deyim 64 kiloyum bakim doğuma kaç kilo olurum 🤣
Yasemin_35 Ebeni91 Diyet mi yaptınız? Yoksa mide bulantısı mı yaşadınız? sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
ozgetunak Doktorbademsade 55 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum ama birtek göbeğim var ve hiç odemim yok kilo nerde bilmiyoruz 😂 36 haftamdayim