Canazbal21 Elif5560 bebek bakım sorunlarına mucizevi öneriler, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bunları kesin oku canım herkes okumalı onun dışında ben ilerki yaşlar için de bi kaç kitap okuyorum hala
rose90 Elif5560 hypnobirthing mongan yöntemi, doğal dogum Gülnihal bülbül, 100 soruda doğal doğum hakan çoker, doğmamış çocuğun gizli yaşamı, bu kitapları kesinlikle okuyun doğuma bakış açınız en az %80 değişecektir.
rose90 Elif5560 bu kitaplar gebelik ve doğumla ilgili sonrasi için de harika haftalar şiddetsiz iletişim , tuvalet iletişimini kesinlikle tavsiye ederim
ozgeya Elif5560 🌸Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekliyor? Heidi E.Murkoff-Sharon Mazel 🌸Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı- Dr.Thomas Verny, John Kelly 🌸Mucizeyi Taşımak- Sidni Karavil 🌸Bebekler Ne İster? - Dr.Elif Pınar Çakır
TEMTEM26 Bebeğiniz uykuyu çok sevecek sinem olcaydi sanirim akici ve faydali olacagini düşündüğüm bir kitapti tavsiye ederim
anilece Doğumum yaklaştı, “harika haftalar” kitabını sipariş verdim , güncel olarak bebeğinizin gelişimini takip ediyorsunuz her hafta. Bilinçli olmak adına çok güzel bence, benim çok hoşuma gitti.
ipekayan Sinem canbolatın “0-6 ay bebeğimle oynuyorum” ve “güvenli bağlanma uyku bebeğiniz” kitapları “Bebekler ne ister” Elif pınar Çakır