Papatya13371 SemanurSercan ben kullanılması gerektiğini biliyorum vitaminleri hemen hemen her doktor verir mide bulantısı yapabiliyor evet ama zamanla alışıyorsun bence doktorunla görüş bebek için faydalı vitamin ilaçları
Temmuz7 SemanurSercan ocean mummy kullan mide bulantısı filan yapmıyor kokusuda yok benim doktorum onu önerdi
BanuK SemanurSercan bebek ihtiyacı olan bütün vitaminleri senden alıyor zaten. Sende eksilenleri tamamlıyor doktor. Benim gibi magnezyum hapını almayıp iki gün sonra ayağın kasılmış bir şekilde ağlayarak uyanabilirsin :)
SemanurSercan Zuzu3321 yani bencede gerek yok ama dedgm gbi unutuyorum hemde yediğime içtiğime dikkat ediyorum çok şükür bebeğimde gayet iyi ama yinede birilerine sormak istedim
Laylaaaa121212 Ben kullanıyorum canım önümüzde kış ayı var malum iğrenç bir virüs zaten verdiğie kan ilacı d vitamini ve karışık multivitamin eczacımda gayet iyi dedi vucut direncimizi arttırmak bence önemli olan ❤️🤲🏻
SemanurSercan Laylaaaa121212 aynen canım doktor da onun için dedi ama kullanamyorm ya unutuyorm bide normaldede düzenli bi ilaç kullanamazdm
SemanurSercan Papatya13371 doktorum bunların bebek için olmadığını söyledi bunlar sizin için daha çabuk toparlanrsn doğumdan sonra dedi ama benim değerlerim gayet iyi ha bu arada hiç mide bulantısı yaşamadım yani mide bulantısı yüzünden içmediğm düşünülmesn zaten doktorumun dedgne göre mide bulantısı da bazı vitamin eksiklikleri ve Kan değerlerin düşük olduğunda mide bulantısı yaşanıyo diye bilgi vermişti ☺️
SemanurSercan Semayil valla vegaferon kan ilacı verildi negeneoio maç diye bi omega vitamineral verdiler bide devit 3 damla verdiler ama ben kullanamyorm unutyorm
Bebegmhazal Sadece ferrum demir ilacı kullanıyorum folik asit kullandım diğer vitaminlerimi kontrol ediyor eksik olmadığı için kullanmama gerek görmüyor banada gayet mantıklı geliyor vücudunda eksik olmadığı sürece neden vitamin hapi kullanılır ki
SemanurSercan Bebegmhazal kesinlikle bana bunlar bebegin için degl senin için daha çabuk toparlanrsn hamile oldgun için bünyeniz zayıf zaten bunları kullanırsanz daha çabuk toparlanrsn dedi ama benim değerlerim gayet iyi kullanmak istemiyorum açıkcası unutyorm zaten
Temmuz7 SemanurSercan birde benim doktorum kendin için dedi aslında dişlerimizden saçlarımızdan olabileceğimizi söyledi bebeğe hepsi yetermiş zaten
SemanurSercan Temmuz7 evet canım vücut direncini artrmak içinmiş ama ben yediklerime dikkat ediyorum bu vitaminleri aldgmı düşünüyorum yani umarım ☺️
Temmuz7 SemanurSercan Birde kaç aylık hamilesiniz? Ben 27. Haftadayım değerlerim şimdi hızla düşmeye başladı bebekler mideme baskı yaptığı içinde doğru dürüst beslenemiyorum 🤦♀️ Belki bi bende oluyordur bu
SemanurSercan Temmuz7 aaa senin ikiz ya ondan olablr ben 19 haftalık hamileyim ama karnım büyüdü baya iç karnım dar sanırım bende çok ağırlaştm az yürüsem ayakta kalsam topuklarım ağrıyo ayaklarım aşırı sızlıyo 🙄